Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan pasi, ami tényleg képes legalább egy óráig rendesen dugni?
Figyelt kérdés
Nekem az a tapasztalatom, hogy max. 5-10 perc, amire képesek 😔
23/N
jún. 25. 12:00
21/32 anonim válasza:
Az exem egy - másfél óráig bírta a szexet, és elég keményen.
22/32 anonim válasza:
De minek 1 órán át???
Nekem már 15perc is sok...hamar elmegyek igy semmi szükség többre
23/32 anonim válasza:
Az ilyen nagyon magabiztos csajok jajjgatnak a legjobban, ha véletlenül tényleg elkapnak egy ilyen pasit, aki egy órát bírja, már 15 perc után jajjgatnak, hogy fáj, és nem bírják tovább.
24/32 anonim válasza:
Igen #23 ez így van. Ha pedig fel óra után lekókadsz (mert be akarod várni a frusztrált szorongót), akkor meg az a bajuk.
Csumpa, #8 voltam
25/32 Dazai válasza:
A legelső alkalommal 2-3 órán át tartott 1 óra után már kb semmit nem éreztem az aktusból. Azóta néha nagy ritkán összejön az 1 óra is de jellemzőbb inkább a 20-30 perc. 25/F De ha gondolod próbáljatok ki egyéb eszközöket amik késleltethetik az orgazmust.
26/32 anonim válasza:
Édes istenem milyen pipogya lúzer némberek vannak.
27/32 anonim válasza:
Vegyél magadnak egy b.szógépet akkor! 🤣
29/32 anonim válasza:
Nekem meg pont amiatt szoktak furcsán nézni, mert első alkalommal mindenkivel nagyon sokára és nehezen megyek el, volt, hogy nem is sikerült. 2-3 óra lazán meg szokott lenni.
32f
30/32 anonim válasza:
Utolsó, 2-3 óra reszelés nem élvezetes, ha valahogy fejleszteni tudnád az orgazmuskészségedet, az jó lenne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!