Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan pasi, ami tényleg képes legalább egy óráig rendesen dugni?
Nekem az a tapasztalatom, hogy max. 5-10 perc, amire képesek 😔
23/N
Előjátékkal együtt 1 óra az még okés. De maga csak a szex 1 órán át már elég komoly fizikai terhelés, de ha a nő is aktív akkor még az is működhet. Bár az biztos, hogy a végére rendesen leizzad az ember. Arról nem is beszélve, hogy ilyen hosszú idő alatt pláne ha gumit használ az ember már a szárazság is problémás. Én úgy tapasztaltam, hogy ha az előjátékot nem veszem maga az aktus 15-30 perc közt ami még kellemes, utána már többnyire szenvedős, már jelezni is szokták a nők is, hogy el akarok-e menni, mert nekik már megvolt.
Szóval szummázva, egy jó fizikai állapotú pár aki szereti a hosszú együttléteket, és a pasi tudja is tartani magát akkor igen, lehetséges az 1 órás reszelés, de nem az az általános. 34/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!