Folyton a kávé iváson agyalok. Hiába iszom naponta legalább kétszer. Nem elégít ki rendesen. Akármennyi kávét megihatok utána is rendesen hiányzik. Mi lehet a bajom?
Figyelt kérdés
pár hónapja vagyok így. Már nagyon régóta kávézok, de sose tudtam rászokni most valahogy nagyon rákaptam és egész nap azon agyalok mikor ihatom már a következő kávémat.2022. ápr. 3. 09:26
1/11 A kérdező kommentje:
Pedig alszok 8-9 órákat. Nem vagyok fáradt kávé nélkül csak borzasztóan hiányzik.
2022. ápr. 3. 09:27
2/11 Huszonegyedikszázad válasza:
Igyál koffeinmenteset.
3/11 anonim válasza:
Mert rászoktál. Talán nem ártana venned egy ilyen 750 ml-es üveges tejeskávét, és azt eliszogatnod egy nap alatt, abban legalább nincs annyi koffein, mintha lehúznál 5 kávét egy nap.
4/11 A kérdező kommentje:
Koffein mentes nem használt semmit.
2022. ápr. 3. 09:32
5/11 Huszonegyedikszázad válasza:
Hat de azt írtad, nem használ, meg amúgy sem vagy fáradt.. akkor mégis a koffein miatt iszod, tök feleslegesen.
6/11 anonim válasza:
Akkor meg mégis koffeinfüggő vagy, azért agyalsz rajta annyit, meg sírsz, hogy a koffeinmentes nem jó.
Vagy leszoksz szépen tejeskávéval, koffeinmentessel, vagy folytatod ezt szépen tovább. Esetleg vehetsz egy fél literes Monster energiaitalt, azt egy ideig kortyolgathatod. :)
7/11 A kérdező kommentje:
tejeskávét iszok csak.
2022. ápr. 3. 09:41
8/11 A kérdező kommentje:
Nem értem miért hiányzik ennyire hisz a méreg erős fekete kávét nem szeretem és nem is iszom.
2022. ápr. 3. 09:42
9/11 anonim válasza:
Ugyanez van velem.
Egyrészt telik vele az idő.
Másrészt én cukrosan iszom és a cukorra van inkább szükségem.
Harmadrészt van egy enyhe, de nem elhanyagolható hangulatjavító hatása.
10/11 A kérdező kommentje:
Én is édesen iszom, de én mézzel mondjuk.
2022. ápr. 3. 09:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!