Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gáz, hogy fiatal hetero férfiként havonta járok csinosítani a farkam pénzért, egy férfi kozmetikushoz?
Figyelt kérdés
Itt semmi szexuális szolgáltatásra nem kell gondolni, csupán a szépítés. Gáznak számít?jún. 24. 11:59
21/37 anonim válasza:
Ezt most elképzeltem. Szia egy makk tisztìtást és polìrizást kérnék, waxolás se maradjon ki 🤣 Oké rendben tìzezer lesz🤣
22/37 A kérdező kommentje:
Nem tudom mi olyan humoros sokaknak ezen, hogy én kozmetikushoz járok ezzel kapcsolatban egy hónapban egyszer.
Ez nem jelenti azt, hogy én ettől otthon nem tisztítom.
jún. 24. 16:09
24/37 A kérdező kommentje:
#23 A te szegénységi bizonyítványod ez a céltalan röhögés, nem az enyém.
jún. 24. 16:18
25/37 anonim válasza:
Bi vagy vagy látens homo? Tisztogatáson kívül más is érdekel? Olcsóbb vagyok, mint akihez jársz.
26/37 anonim válasza:
Tini koromban egy haverommal együtt borotváltuk le kíváncsiságból a szőrt a faszunkról, de akkor sem egymásnak, hanem mindenki a magáét.
Nekem annyira szúrt és viszketett utána, hogy soha többé nem borotváltam, csak ollóval vagy trimmelővel igazítom néha.
A haverom azóta is mindig borotválja, de csak poénból szokta megkérdezni néha, hogy lekapnám-e a szőrt onnan neki.
Csak egyszer vágtam rá neki, hogy persze, megcsinálom neki, de ahogy sejtettem, akkor már nem akarta, mert ő is hetero.
27/37 anonim válasza:
Anyád nem tanított pŏcs higéniára? A makkod alatti részt buzeráns kozmetikusok mossák meg, mert te a tusolás alatt nem tudod a fitymád hátrahúzni, hogy megmosd a büdös makkodat. Te nem vagy heteró, hanem egy buzeráns pŏcs, aki még a faxát is egy másik buzeránssal mosatja!
29/37 anonim válasza:
Az jutott eszembe hirtelen, hogy dákozmetikus.
30/37 A kérdező kommentje:
#29 Na jó, ezen elmosolyodtam bevallom! 🤣🤣
júl. 6. 20:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!