Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire gáz, hogy fiatal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gáz, hogy fiatal hetero férfiként havonta járok csinosítani a farkam pénzért, egy férfi kozmetikushoz?

Figyelt kérdés
Itt semmi szexuális szolgáltatásra nem kell gondolni, csupán a szépítés. Gáznak számít?

jún. 24. 11:59
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
100%
Ezt most elképzeltem. Szia egy makk tisztìtást és polìrizást kérnék, waxolás se maradjon ki 🤣 Oké rendben tìzezer lesz🤣
jún. 24. 16:06
 22/37 A kérdező kommentje:

Nem tudom mi olyan humoros sokaknak ezen, hogy én kozmetikushoz járok ezzel kapcsolatban egy hónapban egyszer.

Ez nem jelenti azt, hogy én ettől otthon nem tisztítom.

jún. 24. 16:09
 23/37 anonim ***** válasza:
83%
🤣🤣🤣 és nem fogja fel
jún. 24. 16:15
 24/37 A kérdező kommentje:
#23 A te szegénységi bizonyítványod ez a céltalan röhögés, nem az enyém.
jún. 24. 16:18
 25/37 anonim ***** válasza:
100%
Bi vagy vagy látens homo? Tisztogatáson kívül más is érdekel? Olcsóbb vagyok, mint akihez jársz.
jún. 24. 17:34
 26/37 anonim ***** válasza:
100%

Tini koromban egy haverommal együtt borotváltuk le kíváncsiságból a szőrt a faszunkról, de akkor sem egymásnak, hanem mindenki a magáét.

Nekem annyira szúrt és viszketett utána, hogy soha többé nem borotváltam, csak ollóval vagy trimmelővel igazítom néha.

A haverom azóta is mindig borotválja, de csak poénból szokta megkérdezni néha, hogy lekapnám-e a szőrt onnan neki.

Csak egyszer vágtam rá neki, hogy persze, megcsinálom neki, de ahogy sejtettem, akkor már nem akarta, mert ő is hetero.

jún. 24. 20:58
 27/37 anonim ***** válasza:
78%
Anyád nem tanított pŏcs higéniára? A makkod alatti részt buzeráns kozmetikusok mossák meg, mert te a tusolás alatt nem tudod a fitymád hátrahúzni, hogy megmosd a büdös makkodat. Te nem vagy heteró, hanem egy buzeráns pŏcs, aki még a faxát is egy másik buzeránssal mosatja!
jún. 27. 09:25
 28/37 anonim ***** válasza:
71%
Te nem vagy hetero
júl. 6. 18:22
 29/37 anonim ***** válasza:
100%
Az jutott eszembe hirtelen, hogy dákozmetikus.
júl. 6. 18:33
 30/37 A kérdező kommentje:
#29 Na jó, ezen elmosolyodtam bevallom! 🤣🤣
júl. 6. 20:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!