Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gáz, hogy fiatal hetero férfiként havonta járok csinosítani a farkam pénzért, egy férfi kozmetikushoz?
Figyelt kérdés
Itt semmi szexuális szolgáltatásra nem kell gondolni, csupán a szépítés. Gáznak számít?jún. 24. 11:59
11/37 anonim válasza:
És ehhez miért kell egy másik férfi segítsége? Gondolom szoktál fürdeni, zuhanyozni, és kezed is van, nem?
12/37 anonim válasza:
Havonta van tisztítva a makkod alatt, az jó guszta lehet, mikor azt naponta kellene megmosni.
Kamu a kérdés!
13/37 anonim válasza:
Hat szerintem eleg gaz. Marmint az, hogy mas pasi kell tisztitsa a farkad. Havonta egyszer.
15/37 anonim válasza:
Egészségedre haver, pont senkit nem fog érdekelni. Ha lesz csajod neki majd elmondhatod, másnak meg "erre nem voltam kíváncsi" információ kategória.
16/37 A kérdező kommentje:
#12 Miért lenne kamu? Szerinted én otthon nem szoktam megmosni, vagy mivan???
jún. 24. 13:17
17/37 anonim válasza:
Te fizetsz egy másik pasinak azért, hogy a farkadat tisztogassa?! :O Ilyet se hallottam még. Azért gondoljuk, hogy magadnak nem szoktad megmosni, mert ha megtennéd, akkor a fizetett farokmosódnak nem lenne munkája.
18/37 anonim válasza:
Most a makkpolírozást hagyjuk, de mekkora pénzherdálásnak látom azért fizetni, hogy leszedjék a faszodról a szőrt, ami tök jó, hogy ott van. 🤷🏻
19/37 anonim válasza:
Vegyél egy elektromos borotvát szakállvágóval, azt a farkadra is hasznáhatod, simán rövidre tudod magadnak is vágni. A "lerakódásokat" pedig zuhanyozáskor is le tudod tisztítani, bár nem értem, miért lenne ott lerakódás, ha amúgy rendesen meg szoktad mosni.
Vagy troll, vagy balek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!