Problémás arcbőr fiatal korban. Valakinek van jó tapasztalata bőrgyógyásszal, kozmetikussal kapcsolatban aki sikeresen kezelte (Budapest)? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Fiatal felnőtt lány vagyok,de még mindig problémás az arcom. Szerencsére a pattanások ritkábban fordulnak elő,de az arcom mitesszeres-tág pórusú, talán rosaceára is hajlamos mert kipirosodik(oldalt semmi baja a bőrömnek,és a homlokomon sincs semmi gond,egyedül az arcom orrom állam környéke). Már voltam pár kozmetikusnál,de kezelések után mindig előjött több pattanás. Voltam hormonvizsgálaton is de eltérés nem volt kimutatható ( de megint elmegyek,mivel a szőrzetem erősebb,habár kisgyermek korom óta ilyen ) . Esetleg aki tud jó kozmetikus-bőrgyógyászt megosztaná kérem !
Köszönöm
2017. jan. 13. 21:03
1/2 noncsita válasza:
dr. Révész Klaudia, a Mammut 2 tetején van a rendelője, nekem nagyon jó tapasztalataim voltak vele. Körültekintő, nem csak az adott problémát próbálja kikezelni (mint más, akinél voltam), elküldött kivizsgálásokra, stb. és nagyon sokat segített a problémámon, sikerült kiderítenie az okát.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen !
2017. jan. 20. 10:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!