Mit csináljak, ha az arcomon temérdeknyi piros, gennyes és fájdalmas pattanás van?
Pròbàltam màr mindent,a hàzi praktikàkon àt a bőrgyògyàsz àltal előìrt krèmeken. Mindent,de semmi nem hasznàlt,kozmetikus nem tud mit kezdeni az arcommal. Ès èn egyre jobban azt èrzem,hogy èn vagyok a legcsùnyàbb fiatal làny a vilàgon. Egyszerűen màr mindent pròbàltam,ùgy èrzem kitolt velem a termèszet. Màr öngyilkossàgon is gondolkoztam (persze,gondoljatok ilye nek-olyannak),mert nem csak csùnya,de fàj is,kellemetlen.
Az emberek megnèznek,ès hiàba pròbàlok csinosan öltözködni,szèp sminket kèszìteni -> semmi èrtelme,mert mindenki az arcomon piroslò foltokat làtja. Ùgy èrzem soha nem lesz senkim,de màr az sem èrdekel. Undorodom magamtòl emiatt. Tanàcstalan vagyok,nem tudom mit tegyek.
Sziaa.
Nekem is ez volt sok ideig a problémám. Kb 3 hete megvettem a "BIODERMA SÉBIUM PORE REFINER PÓRUSÖSSZEHÚZÓ KRÉM"-et és NAGYON szépen tűnnek el. Szárító hatása van, de egy hidratálóval mellette szuper lesz a bőröd.
Az ára sajnos borsós, de mindenképp megérte számomra.
Mondjuk húzz el ételallergia szűrésre.
Gluténérzékeny vagyok, idén jött ki durván, amióta diétázom voltak ragyák nincsenek ragyák.
(Sokáig csak a szupernyugodt életmódra fogtam a glutén okozta problémákat, holott régi dolog)
Ha ott nincs gond, akkor keresgélj tovább külső megoldásokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!