Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért számít az ribisnek, ha nőként nyíltan felvállalom hogy imádok szexelni?
Figyelt kérdés
25/Ljún. 22. 23:18
11/41 anonim válasza:
Rólam sokan nem gondolják. Babás arcom van, jó pár évet le tudok tagadni. Szerintem így izgalmas is.
Egyébként itt nyíltan vállalom, itt nem tudják ki vagyok. :)
24/N
13/41 anonim válasza:
Mert azvagy. Teis tudod mivel femerult benned a kerdes ,itt csak megnyugtatasra varsz amit meg is kapsz par kiehezett kanos ven f sztol. Bravo.
14/41 anonim válasza:
Mert kettősmérce szerint élnek a legtöbben. Ők is csinálnák amit te, csak nincs hozzá bátorságuk, és egyszerűbb valakit bántani, mint hogy megvalósítsa önmagát.
15/41 anonim válasza:
RIP inbox :D :D :D
A "ribisnek számít" kifejezést azért nem mindegy milyen hangsúllyal mondja valaki, ugyanúgy tud jelenteni kellemes jelzőt is ám!! ;)
16/41 anonim válasza:
Nem tekintelek ribisnek...sőt...beszéljünk róla pm. F.
18/41 anonim válasza:
Szerintem nem számít annak.
Ha fűvel fával szexel az az. De még ahoz sincs senkinek semmi köze.
A te dolgod.
19/41 vkornel válasza:
Egyáltalán nem ribis!
Ez csak a prűd, begyöpösödött társadalomi elvárásoknak való megjátszás aki ezt mondja!
Igazad van vállald, és légy Önmagad, azt csináld ami jó Neked!
20/41 anonim válasza:
Amíg nem csalsz meg senkit, szerintem semmi probléma sincs ezzel, főleg a te korodban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!