Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudom hogy mindenki egyedi, de átlagosan hány szexuális aktus után nem számít már full kezdőnek egy férfi?
Figyelt kérdés
Az hogy hány személlyel történt, ez esetben irreleváns, maga az aktus száma érdekel nagyságrendileg.jún. 18. 10:11
1/4 anonim válasza:
Mondjuk az első tíz után azért már illő rájönni mit hogy kell csinálni.
2/4 anonim válasza:
Rengeteg aktusom volt, de soha egy lány se tudott engem kielégíteni. Hiába áll fel és kívánom, de elélvezni sose tudtam se a szájuktól se a kezüktől se a nemiszervüktől, csak a saját kezemtől.
Ergo szerintem kezdő lehetek.
4/4 anonim válasza:
Tökmindegy hánnyal volt vk, attól még lehet kezdő, ha béna, mert semmit nem tanult. Mint a vezetés vagy a középsuli. Akármennyi ideig is jársz órákra, mindegy, ha a vizsgán elhasalsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!