Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért számít az ribisnek, ha nőként nyíltan felvállalom hogy imádok szexelni?
Szerintem ez nem számított soha annak, max az olyan emberek fejében akik szerint a szexualitás bűn (tehát: valláskárosultak) vagy az olyan emberek fejében akiknek az a legnagyobb bajuk, hogy velük nem szexelsz vagy senki sem szexel velük.
Igazából, ha tényleg így van akkor ki nem szarja le, ha pár hülye emiatt annak tart aminek tart? Nem az a lényeg, hogy te jól érezed magad?
Én is imádok szexelni, de én a környezetemben mindenki másról is ezt feltételezem, nem kell ezt nyíltan vállalni. Nem tabu téma a szex, pl a barátaimmal, de valahogy evidens, hogy a szex elég király dolog… Viszont vannak olyan helyzetek, emberek, stb. Ahol egyszerűen mint téma sem jut eszembe, mert ennél bőven többsíkú vagyok…
Ha pl öreganyádnak bejelented, hogy “Mama, én imádok szexelni” az igenis furcsa, és amúgy értelmetlen is.
23N
Küldesz képet a talpadról? :D
CSerébe kérdhetsz egy ajándékot és megveszem neked.
Én tisztellek érte. Utálom az álszent, sótlan csajokat.
33f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!