Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért bunkók itt a fiúk? Tisztelet a kevés kivételnek! 21L
Figyelt kérdés
Volt kiírva kérdésem, írtak sokan privátban.Volt akivel kamerában megnéztük egymást,mert nem hitte el hogy lány vagyok.De aki ezt nem akarta, legtöbben csak írogattak, sokszor nagyon sértő dolgokat.Nyomdafestéket nem tűr.Természetesen tiltottam őket.
Szomorúvá tesz,hogy kegyetlenek az emberek ☹️
Mások is ezt tapasztalják?
Azt hiszem törlöm is a regisztrációmat.
jún. 22. 09:04
11/22 anonim válasza:
Ehhez aztán nagyon fontos volt kiírni kérdés, simán csak törölhetted volna is magad.
12/22 anonim válasza:
Valakinek fontosak a vélemények!
De ez az oldal nagy részben ferő!
13/22 anonim válasza:
Nekem a kérdező neve nem ismerős, pedig párszor jártam már itt az oldalon. Nem tudom, milyen kérdései lehettek, ahol így betámadták.
14/22 anonim válasza:
amilyen az adjon Isten, olyan a fogadj Isten: volt olyan normális, kommunikációra képes lány, akivel hetekig is beszélgettünk, sőt, másik platformra is mentünk innen, tehát ne mindig csak a másikban keresd a hibát, azt is nézd meg, te milyen vagy!
15/22 anonim válasza:
Talán, mondom talán ettől akarnak nagyobbnak, többnek, komolyabbnak, férfiasabbnak látszani/tünni!
16/22 anonim válasza:
#16 Jól leirta.... Te magad is kampó vagy, de nem viseled el ha ezzel szembesítenek... Jellemző ez amúgy a nők 80%-a ilyen...
17/22 anonim válasza:
Nem csak itt. Mindenhol. Ez a generáció már csak ilyen.
19/22 anonim válasza:
18#
Beléd sem szorult túl sok intelligencia!
A guminődet dugjad, normális nő úgysem fog szóba állni veled!
20/22 anonim válasza:
Mert itt ki tudják élni magukat. A valóságban ők mind elutasított semmibevett emberek amit saját maguknak köszönhetnek.
Ne vedd magadra, nem a te hibád ha rondán beszéltek veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!