Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért bunkók itt a fiúk? Tisz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért bunkók itt a fiúk? Tisztelet a kevés kivételnek! 21L

Figyelt kérdés

Volt kiírva kérdésem, írtak sokan privátban.Volt akivel kamerában megnéztük egymást,mert nem hitte el hogy lány vagyok.De aki ezt nem akarta, legtöbben csak írogattak, sokszor nagyon sértő dolgokat.Nyomdafestéket nem tűr.Természetesen tiltottam őket.

Szomorúvá tesz,hogy kegyetlenek az emberek ☹️

Mások is ezt tapasztalják?

Azt hiszem törlöm is a regisztrációmat.

jún. 22. 09:04
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
38%
Ehhez aztán nagyon fontos volt kiírni kérdés, simán csak törölhetted volna is magad.
jún. 22. 09:45
 12/22 anonim ***** válasza:
54%

Valakinek fontosak a vélemények!

De ez az oldal nagy részben ferő!

jún. 22. 09:46
 13/22 anonim ***** válasza:
65%
Nekem a kérdező neve nem ismerős, pedig párszor jártam már itt az oldalon. Nem tudom, milyen kérdései lehettek, ahol így betámadták.
jún. 22. 09:54
 14/22 anonim ***** válasza:
44%
amilyen az adjon Isten, olyan a fogadj Isten: volt olyan normális, kommunikációra képes lány, akivel hetekig is beszélgettünk, sőt, másik platformra is mentünk innen, tehát ne mindig csak a másikban keresd a hibát, azt is nézd meg, te milyen vagy!
jún. 22. 09:56
 15/22 anonim ***** válasza:
83%
Talán, mondom talán ettől akarnak nagyobbnak, többnek, komolyabbnak, férfiasabbnak látszani/tünni!
jún. 22. 09:57
 16/22 anonim ***** válasza:
45%
#16 Jól leirta.... Te magad is kampó vagy, de nem viseled el ha ezzel szembesítenek... Jellemző ez amúgy a nők 80%-a ilyen...
jún. 22. 09:58
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem csak itt. Mindenhol. Ez a generáció már csak ilyen.
jún. 22. 10:44
 18/22 anonim ***** válasza:
21%
Dugnálak
jún. 22. 14:01
 19/22 anonim ***** válasza:

18#

Beléd sem szorult túl sok intelligencia!

A guminődet dugjad, normális nő úgysem fog szóba állni veled!

jún. 22. 14:14
 20/22 anonim ***** válasza:
67%

Mert itt ki tudják élni magukat. A valóságban ők mind elutasított semmibevett emberek amit saját maguknak köszönhetnek.

Ne vedd magadra, nem a te hibád ha rondán beszéltek veled.

jún. 22. 15:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!