Miért van az,hogy a tanárok ennyire kiviteleznek,és ennyire bunkók a diákokkal szemben(tisztelet a kivételnek)?
Az osztályfőnököm,állandóan kivételez az osztályban.Ha valaki neki benyal,akkor számára az a gyerek mindig megérdemli az 5-öst.De ha valaki netalán tán olyan ember,aki nem szeret benyalni tanároknak,hanem szimplán lenni ahogy lenni,rögtön kivételez vele,ő már nem érdemel 5-öst stb.
Főleg az,hogy egy idegbeteg is a tanár,amikor ki kell nyitni az ablakot állandóan ordibál,de úgy rendszeresen csak úgy.Az ilyen tanárokat nem szűri ki valahogy a rendszer?Vagy hogy történhet meg ilyen egyáltalán?
"Miért van az,hogy a tanárok ennyire kiviteleznek"
Ez szerintem többes szám, de ezen nem veszünk össze :)
A rendszer nem szűri ki az ilyen tanárokat éppúgy, mint a közoktatásba nem való diákokat se szűri ki a rendszer a középiskolába való bekerülés után.
Te hoztál egy példát a rossz tanárra. Hidd el, hogy a tanárok meg rengeteg példát tudnának felhozni a rossz diákra!
„Az ilyen tanárokat nem szűri ki valahogy a rendszer?”
Persze hogy nem szűri ki. 30 vagyok, és általános iskolában olyan osztályfőnököm is volt, aki utálta a fiúkat, és még abba is bele akart szólni, h du. hova megyek a barátaimmal.
Magyarországon a tanárok többsége alkalmatlan az oktatásra, és azon kívül, hogy a diákokat és szüleiket szidja, semmire sem képes. Mondjuk a tanárok helyében inkább elszégyellném magam ilyen pocsék PISA-tesztek láttán, de úgy látszik, túlteng bennük az önbizalom.
Na szóval..az én tanáraim 90%-a jobb híján elvégzett egy tanárképzőt, és mivel lediplomázott, mehetett tanítani. az senkit nem érdekelt, h mondjuk frusztrált, utálja az emberek, nem tud magyarázni, Nem véletlenül nézik le annyira a tanárokat ebben az országban, ők a diplomások legalja. A mérnök főnököm pl. azt mondta, h a legrosszabb ügyfelei eddig a tanárok voltak: beképzeltek és sötétek, mint az éjszaka.
Még most is ott tartunk, hogy pofára osztályoznak és úgy tanítanak, mint a 90-es években. Egyedül a diákok szidásában jók a naplopó tanárok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!