Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők!Mennyire gáz, ha egy férfi péniszköpenyt használ a feleségével?
Figyelt kérdés
Mit gondoltok erről?
Egyrészt a feleség is nagyobbat élvez a vastagabb szerszám miatt, másrészt többet is, mert a férj jobban bírja.
jún. 17. 09:25
1/12 anonim válasza:
Mi az a pénisz köpeny? Sose hallottam róla
2/12 anonim válasza:
Teljesen mindegy hogy mennyire tartom gáznak, vagy sem. Ha ők elvezik, nekik ez így tökéletes, akkor nekem is az.😊💁♂️
3/12 anonim válasza:
Ez csak két emberre tartozik. Ha nekik így jó, miért ne?
Abszolút nem gáz, mi is használunk néha. N
4/12 anonim válasza:
Ez egy pár magáéleti dolga. Ha rábólintanak, élvezik mind a ketten, akkor használják.
5/12 anonim válasza:
Semennyire nem gáz.
Ha ez mindkettőtöknek okés akkor élvezzétek.
Másnak nem is kell tudnia róla.
6/12 anonim válasza:
#1 gondolom a koton népies neve! :D :D
7/12 anonim válasza:
#6 a péniszköpeny nem a koton.
Mielőtt kommentelsz nézz utána.
Olyan szilikon eszköz amit a farokra húzva nagyobb. Lehet akár bordázott vagy akármi, hogy élvezetesebb legyen.
8/12 anonim válasza:
#7 LOL és annak mi értelme van? Sima gumiban sem érezni a nőt, akkor egy ilyen szemétben pláne. :D
9/12 anonim válasza:
Én nem mondtam, hogy van-e értelme. Csak azt mondtam, hogy tök más.
Kérdezd meg a kérdezőt ők használnak ilyet.
10/12 anonim válasza:
Miért kellene a pár kapcsolatárol kivülállonak véleményt alkotni? Ha nekik megfelel akkor tökéletes!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!