Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nézhetnek annyira?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nézhetnek annyira? (Részletek lent👇)

Figyelt kérdés

30 éves, de fiatalabbnak kinéző pasi vagyok. Sokszor tapasztalom, hogy érettebb, 30-as, 40-es nők (ráadásul elég csinos nők) eléggé szoktak nézni például utcán. Most is mentem a járdán és két nő jött velem szemben, az egyik- aki nekem nagyon tetszett, bevallom-, láttam, hogy a napszemüvege mögül néz engem. Szerintetek azért néznek meg ilyenkor, merr tetszek nekik, vagy azért, mert nem tudnak hova tenni?

Bocsánat, ha buta kérdés, de nekem ez amnyira nem egyértelmű, mert nem tartom magamat egy kifejezetten jóképű pasinak, inkább átlagos a kinélézetem szerintem, sőt, talán még kisfiús is kissé...

Tény az is, hogy valóban azok szoktak megnézni, akik nekem is tetszenek, bejönnek a nálam idősebb, érett nők. :)

2024. jún. 15. 11:03
 1/10 anonim ***** válasza:
Téged sem ismerünk meg a nőket sem, a szituáció részletei is ismeretlen számunkra, nem tudjuk, hogy nézel ki stb... Szóval szerinted hányan fognak tudni releváns választ adni?
2024. jún. 15. 11:12
 2/10 anonim ***** válasza:
47%
Mit agyalsz ennyit? Miért nem dugod meg mindet?
2024. jún. 15. 11:12
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Legközelebb aki megnéz téged, attól kérdezd meg, hogy miért néz. Ilyen egyszerű.
2024. jún. 15. 11:15
 4/10 anonim ***** válasza:
Ne képzelj bele sokat és nem is biztos hogy teged néznek!
2024. jún. 15. 11:46
 5/10 A kérdező kommentje:

Első sorban akkor nők válaszára lennék kíváncsi, hogy ilyén esetben a szimpátia, vagy pont, hogy más lehet az ok.

#1 és #4 köszönöm a hasznos választ!

#2 máshol éld ki a hülyeséged

#3 kicsit furán jönne ki, nem??

2024. jún. 15. 11:54
 6/10 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy furán jön ki, de rajtuk kívül senki nem fogja tudni megmondani, hogy miért néznek.

Viszont ha tényleg bejöttök egymásnak akkor már egyből beszélgetést is kezdeményeztél.

3-as voltam.

2024. jún. 15. 12:02
 7/10 anonim ***** válasza:

Szerintem 100%, hogy tetszel nekik. Mi másért néznének? Olyan a kisugárzásod, ami vonzza a tekintetüket. :)

26N

2024. jún. 15. 13:11
 8/10 anonim ***** válasza:
Tévedsz haver, a nők mindenkit megnéznek.
2024. jún. 15. 13:15
 9/10 A kérdező kommentje:
Azért nem kindenkit, meg engem sem néz meg mindem nő nyilván!
2024. jún. 15. 13:21
 10/10 Senior Séf ***** válasza:
Amikor te megnézel egy csajt az utcán, azért teszed ezt, mert nem tudod hova tenni?
2024. jún. 16. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!