Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfitársaim, hogyan húzzátok ki azt az időt, amíg a párotok feleségetek keresztül megy a menopauzán?
Sziasztok!
Leginkább azoktól kérdezem, akiknek a feleségüknél 0-ra esett a libidó. Eléggé egyoldalú dolog lett a szexuális életünk, én szeretnék legalábbb ezt-azt, ő meg semmit. Nincsen más szinteken gond a házasságunkkal, de kb semmire sem hajlandó most, még kézire vagy orálra sem. És akkor ezt én így fogadjam el. Oké, elfogadom, csak meddig, meg mit csináljak?
40 évesen már nem a napi recska szintjén szeretném élni a szexuális életem, lassan meg már ott tartok. Úgy gondolom, hogy idővel ez komolyabban rá nyomhatja a bélyeget, vagy eltávolodunk egymástól. Jó lenne ezt most megfogni.
Nem törvényszerű de sajnos ez nagyon gyakori dolog a nőknél. Ezt egy "normál" libidóval megáldott embernek elég nehéz felfogni de tényleg leeshet nullára a libidó. (Férfiaknál is.) Nem ellened irányul. Ha te lennél a DiCaprio sem lenne másként. Ebben az esetben semmilyen szexuális tevékenységet nem igényel az ember. Sőt még az egész dologtól is viszolyoghat. Különböző maca gyökerekkel, panax ginsengel és egyéb sárkányfüvekkel felesleges próbálkozni. Felesleges pénzkidobás ugyanúgy mint a párterápia. Menopauza után mi lesz? Itt még sok nőnek akinek addig volt libidója is elmúlhat vagy lecsökkenhet. Ismerek olyan hölgyet aki aztán tényleg nagykanállal ette az életet. Swinger klub stb. Mit hozott neki a menopauza? Teljes szexmentességet. Inkább kimegy a tópartra sétálni. Sokan a szertőt ajánlgatják mint opciót. Ez magánvélemény de szerintem ez minden félnek megalázó. Bujkálni, hazudozni ez nem mindenkinek fér bele. Az a nő aki erre áldását adja meg kb. tízezerből az egy. Prosti? Ha rászoksz ezt drága hobbi lesz de még mindig jobb opció mint a szerető. Olyan dolgokat fogsz megkapni és nem valami perverz extrém szexre gondolok hanem esetekben odafigyelést, profi masszírozást amit feleségtől ,barátnőtől soha de ennek mint írtam lesz egy anyagi vonzata. (Prosti alatt nem az útszéli lányokat értem.) Nem fog hívogatni a diszkréció biztosított. (Anyagiaktól mentes szextárskeresőn alsó hangon kb. 100 férfira jut egy nő és az az egy hölgy sem a Pamela Anderson.) Ugyanúgy fizetsz és bujkálsz motelszoba, lakás. Ha úriember vagy törődést igényel a szerető is ami idő, energia.
A harmadik opció pedig a válás. Ha neked ez az állapot így nem jó akkor és nem jó ahogyan írtad akkor le kell ülni és megbeszélni a dolgokat. Független férfiként teljesen más utak nyílnak előtted. Azt viszont tartsd mindig észben a következő hölgy sem garantált , hogy élethosszig szexelni fog! A hölgy olvasók most megorrolnak rám de tapasztalatból mondom a nők addig aktívak amíg a pasi még nincs a birtokukban. (Ennek nem kizárólag stratégiai hanem biokémiai okai is vannak.) Persze a válás után sem garantált a nő és nem biztos ,hogy az a nő akire vágytál. Ahhoz jó fizikum, jó duma és némi anyagi erőforrás szükséges. Viszont ott a függetlenség. Senki nem szól bele a dolgaidba, azt csinálsz amit akarsz, oda mész ahová akarsz. Nem kell hazudoznod senkinek, sem bujkálnod. A helyzetem ugyanez mint nálad csak én nem vagyok házas és saját vagyonnal rendelkezem. Barátnőm van és 6 éve nincs szex köztünk. Nem fogod kitalálni. Menopauza. Velem, nálam él de én bármikor választhatom a függetlenséget , egyedüllétet amire igazság szerint leginkább vágyom csak van bennem szeretet mert ő viszont nagyon ragaszkodik hozzám. Te még fiatal vagy én viszont már 50 éves a szex már csak egy nagyon távoli és már jó emléknek sem nevezném. Az idő meg nagyon gyorsan szalad úgyhogy nagyon gondold meg hogyan szeretnél élni.
"A legtöbb páciens a negyvenes évei közepén tapasztalja, hogy ciklusa rendszertelenné válik. Ennek fő oka a petefészkek hormon receptorainak elöregedése, az ösztrogén termelés csökkenése.
A posztmenopauza időszakában a progeszteron- és az ösztrogéntermelés jelentősen tovább csökken.
Az első csoport a pszichés változásokkal, tünetekkel függ össze: hőhullámok izzadásroham, borzongás, hidegrázás, zsibbadás, bizsergető érzés, álmatlanság, alvászavarok, alváshiány, ami miatt csökkenhet a teljesítőképesség, ingerültség, túlérzékenység, gyors hangulatváltozások, depressziós hangulat, fejfájás, idegesség, türelmetlenség, szédülés, emlékezet-kimaradás, csökkenő teljesítmény,a nemi érdeklődés és aktivitás csökkenése, a libidó csökkenése. A menopauzával együtt törvényszerűen bekövetkezik a szexuális élet hanyatlása. "
Kedves23-as Dr!
Van tudomásod ösztrogén és progeszteron fokozó, kiegyensúlyozó krémről és gyógynövényről?
24. Mint halottnak a csók. 😀
Kb. annyit érnek
A feleségednek milyen egyéb tünetei vannak?
Pl. túlsúly, enyhe inkontinencia. Ezek még pluszban okozhatnak neki olyan gátlást, ami tovább ront a helyzeten.
Egyébként az agya és a szíve ilyenkor nagyon fontos testrésszé válik, miközben némelyik férfi csak a külső nemi szervek irányában közeledik, ha akar valamit, pedig sokkal könnyebb megközelíteni a hölgyeket, ha az előbb említett szerveket "cirógatjuk".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!