Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfitársaim, hogyan húzzátok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfitársaim, hogyan húzzátok ki azt az időt, amíg a párotok feleségetek keresztül megy a menopauzán?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Leginkább azoktól kérdezem, akiknek a feleségüknél 0-ra esett a libidó. Eléggé egyoldalú dolog lett a szexuális életünk, én szeretnék legalábbb ezt-azt, ő meg semmit. Nincsen más szinteken gond a házasságunkkal, de kb semmire sem hajlandó most, még kézire vagy orálra sem. És akkor ezt én így fogadjam el. Oké, elfogadom, csak meddig, meg mit csináljak?

40 évesen már nem a napi recska szintjén szeretném élni a szexuális életem, lassan meg már ott tartok. Úgy gondolom, hogy idővel ez komolyabban rá nyomhatja a bélyeget, vagy eltávolodunk egymástól. Jó lenne ezt most megfogni.

2024. jún. 17. 08:48
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
74%

Erre az egymillió dolláros kérdésre még soha senki nem találta meg a választ.

A valamennyire működő opciók a szerető, qrvázás, válás. Nagyon keveseknél bejön a többesezés, swinger, ha az asszony hajlandó rá.

Én egyelőre a tárgyalás / párbeszéd fázisában vagyok — az asszony nem is érti szerintem, milyen nagyon közel vagyok ahhoz, hogy végleg felálljak az asztaltól.

2024. jún. 17. 09:04
 2/29 anonim ***** válasza:
85%
A menopauza évekig is eltarthat. De lehet csak pár hónapig tart ez az időszak, aztán lecseng és rendeződnek a dolgok. X éve együtt vagy vele, bírd már ki ezt a kis átmenetet, nehogymár majd ez tegye be a kaput nálatok. Elhiszem, hogy igényled a szexet, de egy csepp megértés és türelem legyen már benned. Addig vegyél egy műp/nát.
2024. jún. 17. 10:31
 3/29 anonim ***** válasza:
100%
A feleséged mennyi idős?
2024. jún. 17. 10:36
 4/29 anonim ***** válasza:
100%
40 évesen csodálkoznék, ha a menopauza lenne az oka, kicsit korai még. Ott valami más lesz a háttérben.
2024. jún. 17. 11:11
 5/29 A kérdező kommentje:
44 éves, nincs menstruációja hónapok óta, volt nőgyógyásznál, aki megerősítette, hogy ez van. Hozza a tüneteket sorra, random hőhullám, hüvelyi szárazság és a többi.
2024. jún. 17. 11:13
 6/29 anonim ***** válasza:
37%
Ezt a kérdést belinkelném, amikor valaki azzal jön, hogy semmi gond nincs azzal, ha a nő az idősebb.
2024. jún. 17. 11:19
 7/29 anonim ***** válasza:
6%
Ezért létezik a vállás.
2024. jún. 17. 11:30
 8/29 anonim ***** válasza:
100%
#4 Van akinél már a harmincas éveiben megtörténik a menopauza, de tudok olyat is, akinek már 30 alatt elmaradt a menszesze a klimax miatt. Ritka, de van ilyen.
2024. jún. 17. 13:30
 9/29 anonim ***** válasza:
50%
Vàlàs,ezt nem vàllalnàm egy életem van.f
2024. jún. 17. 14:08
 10/29 anonim ***** válasza:
72%
48 N vagyok. Semmi gondom. Napi sex van akár többször. Nálam minden mint 30 évesen sőt a sex még extatikusabb. Bármikor bárhol de tényleg. Sajnálom azt a nőt aki korán öregszik. Én akár 20 évet is letagadhatnék. Csak azért írtam, hogy van ilyen is.
2024. jún. 17. 14:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!