Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfitársaim, hogyan húzzátok ki azt az időt, amíg a párotok feleségetek keresztül megy a menopauzán?
Sziasztok!
Leginkább azoktól kérdezem, akiknek a feleségüknél 0-ra esett a libidó. Eléggé egyoldalú dolog lett a szexuális életünk, én szeretnék legalábbb ezt-azt, ő meg semmit. Nincsen más szinteken gond a házasságunkkal, de kb semmire sem hajlandó most, még kézire vagy orálra sem. És akkor ezt én így fogadjam el. Oké, elfogadom, csak meddig, meg mit csináljak?
40 évesen már nem a napi recska szintjén szeretném élni a szexuális életem, lassan meg már ott tartok. Úgy gondolom, hogy idővel ez komolyabban rá nyomhatja a bélyeget, vagy eltávolodunk egymástól. Jó lenne ezt most megfogni.
Erre az egymillió dolláros kérdésre még soha senki nem találta meg a választ.
A valamennyire működő opciók a szerető, qrvázás, válás. Nagyon keveseknél bejön a többesezés, swinger, ha az asszony hajlandó rá.
Én egyelőre a tárgyalás / párbeszéd fázisában vagyok — az asszony nem is érti szerintem, milyen nagyon közel vagyok ahhoz, hogy végleg felálljak az asztaltól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!