Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfitársaim, hogyan húzzátok ki azt az időt, amíg a párotok feleségetek keresztül megy a menopauzán?
Sziasztok!
Leginkább azoktól kérdezem, akiknek a feleségüknél 0-ra esett a libidó. Eléggé egyoldalú dolog lett a szexuális életünk, én szeretnék legalábbb ezt-azt, ő meg semmit. Nincsen más szinteken gond a házasságunkkal, de kb semmire sem hajlandó most, még kézire vagy orálra sem. És akkor ezt én így fogadjam el. Oké, elfogadom, csak meddig, meg mit csináljak?
40 évesen már nem a napi recska szintjén szeretném élni a szexuális életem, lassan meg már ott tartok. Úgy gondolom, hogy idővel ez komolyabban rá nyomhatja a bélyeget, vagy eltávolodunk egymástól. Jó lenne ezt most megfogni.
4-es vagyok. Ohh, akkor sajnos erről egyikőtök sem "tehet". Nekem is mumus, már előre az az idő, így 44 évesen, keszekusza ciklussal - mi lesz, ha elhagy a szexualitásom.
Ha erős és őszinte a kapcsolat, és kibírja azt, hogy a szexuális igényedre házon kívül keress megoldást, akkor az működhet. Ismerek ilyen párt, ahol a feleség évek óta teljesen aszex, a férj meg olyan mint egy bika, és megbeszélték, hogy ő megoldja diszkréten...
Ja és a párom 45 én 44 éves volt amikor jött nála a menopauza.
13. Voltam
Kit akarsz ennyire meggyőzni, hogy nem hiányzik a dugás?
Ja annyira, hogy most is ki kell hangsúlyoznod, hogy neked ez mennyire jó.
Azért vergődsz a szex témakörben.
Húha vannak bajok a toronyban rendesen.
Ezek után komoly esély van rá, hogy feleséged mással kefél és ez az egész menopauza csak kamu, mert undorodik a férfiatlan, pipogya frusztrált fajtádtól.
Neked lehet, hogy nyűg a szex, de a férfiak többségének nem az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!