Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szvingerezni általában azok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szvingerezni általában azok mennek, akik együtt vannak már vagy 20 éve, és már nem tudnak mit kipróbálni a szexben?

Figyelt kérdés
Én úgy képzelem, hogy a szvingerező párok többsége, 40-es, 50-es emberekből áll.
jún. 15. 22:47
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Lehet benne valami.
jún. 16. 00:35
 2/4 anonim ***** válasza:
Egy párról tudok, azok 48 és 25 éves. Amúgy kitudja?
jún. 16. 03:30
 3/4 anonim ***** válasza:

Tavaly kíváncsiságból elmentünk párommal egy klubba, előtte persze rendesen utána jártunk melyik miben jó és mivel egyikünk sem akart pasi többletet ezért olyat választottunk és olyan programot ahol csak párok vannak.

Én 33f párom 27l, mi is tartottunk tőle hogy csak 40-50 közötti párok lesznek, de abszolút pozitív csalódás volt.

Rajtunk kívül volt 5-6 korunkbeli pár is. Beszélgettünk olyan párral akinek a 6. alkalma volt ők náluk a pasi 27 a csaj 24 volt.

Persze alapvetően mi is a fiatalabbak társaságát kerestük, és voltak azért 40 50+osok is de ők is kulturáltan néztek ki.

A klubban olyan 70-80 fő volt abból. Szerintem a fele volt 40 alatt.

Alkatra is mindenki teljesen normális volt, sőt a fiatal párok női tagjai szerintem kifejezetten vonzóak voltak (férfiként elsősorban őket néztem meg jobban) .

Nekünk tetszett az egész szitu még úgy is hogy nem mentünk bele párcserébe és többesbe, pénteken megyünk is újra.

jún. 16. 08:14
 4/4 anonim ***** válasza:
Az kimaradt hogy mi is csak 5 éve vagyunk együtt.
jún. 16. 08:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!