Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Együtt maradnátok egy olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Együtt maradnátok egy olyan pasival aki sehogy nem tud kielégíteni?

Figyelt kérdés

Se farokkal se nyalással. Kézzel is csak nagyon ritkán.

És ha szex van és ő elélvez eszében sincs kielégíteni utánna hogy neked is jó legyen. Hiába tudja hogy élvezeted a szexet.

jún. 12. 13:26
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
számomra ez nem kérdés
jún. 12. 13:32
 2/8 Pomazi73 ***** válasza:
100%
Nem nagyon.
jún. 12. 13:38
 3/8 anonim ***** válasza:
50%
Együtt
jún. 12. 13:41
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem nincs értelme
jún. 12. 13:42
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha tényleg esze ágában sincs viszonozni számodra ezt az örömet, én biztosan szakítanék vele. Minek maradj együtt olyasvalakivel, aki nem tartja tiszteletben az elvárásaidat? Mást mondanék ha próbákozna és nehezen sikerülne csak neki, de itt nem ez a helyzet. Őt az elmondásod alapján egyszerűen csak nem érdekli, hogy te is kielégülj.

A pasid helyében, ha tudnám hogy rá tudom vezetni a páromat az orgazmusra, minden erőmmel azon lennék, hogy sikerüljön. Ez a minimum szerintem.

jún. 12. 13:49
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Esélytelen.
jún. 12. 13:56
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Ezt a kérdést ki se kellett volna írni...
jún. 12. 14:14
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem, dehogy. A szex a kölcsönös örömszerzésről szól, ha erre nem hajlandó, menjen hivatásoshoz, és fizessen.
jún. 12. 18:50

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!