Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen olyan póz van a lovaglón kívül, ahol inkább a nő dolgozik?
Figyelt kérdés
A párom már unja a lovaglót, a fordított lovagló pedig nem izgató számára, de szereti ha inkább én dolgozom, ezért keresek valami olyan pózt, ami jó lehet. A lovaglóban már megszoktam hogy szereti, és már annyira komfortos, hogy én is el tudok menni, ő viszont szeretne váltani.😅 Milyen tippetek van? Vagy mivel lehetne a lovaglót mondjuk színesíteni? Nagyon köszönöm!:) 23Njún. 15. 16:15
3/10 mantis religiosa válasza:
Kutyában is tud mozogni, amíg esetleg megállsz " pihenni ".
4/10 anonim válasza:
“ , de szereti ha inkább én dolgozom”
Szerintem cseréld le egy férfire.
5/10 anonim válasza:
4es
Attól még lehet férfi, hogy bejön neki, ha a csaj mozog.
Barátnőm pl szereti csinálni, hogy kutyában ő mozog, nem én, bár annyira nekem nem bejövős.
6/10 anonim válasza:
#5 te tudod értelmezni azt a mondatot? Nem arról van szó, hogy szereti a lovaglópózt meg mikor kicsit mozog a lány is, hanem valszeg lusta, semmi állóképessége nincs és a csajt akarja dolgoztatni. Ez totál férfiatlan.
7/10 anonim válasza:
6os
Te is tudod értelmezni, amit én mondtam? Szerintem ettől nem férfiatlan. Szerinted az, te bajod.
8/10 A kérdező kommentje:
#1 köszi! Nem nagyon kényelmetlen a férfinak, hogy a lábai fel vannak húzva?:)
A kutya pózt sem preferálja, ugyan azon okból mint a fordított lovaglót, hogy csak a hátamat látja közben.
Jelenleg csak a lovaglóból áll a szexuális életünk, és ezt egy picit szeretné felpezsdíteni.
jún. 16. 11:27
9/10 anonim válasza:
Szegény kérdező…kívánom, hogy egyszer legyen részed igazi jó szexben. Én a jelenlegi párommal szerintem a létező összes pózt csinálom felváltva + imádunk orálozni is, játékszereket kipróbálni stb. Baromi unalmas lehet a szex csak lovaglóban, de te tudod.
10/10 anonim válasza:
#7 nekem mindegy, hogy te mit tartasz férfiatlannak meg mit nem, de én nőként fixen nem lennék ilyen csávóval :D Még jó, hogy én mindig sportosakkal vagyok, azok nem kapnak szívinfarktust, ha nekik kell mozogni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!