Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért van olyan sok lábfétises...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van olyan sok lábfétises férfi?

Figyelt kérdés

2024. jún. 14. 22:08
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
31%
Nincs olyan sok. Én legalábbis biztosan nem vagyok fétises.
2024. jún. 14. 22:09
 2/12 anonim ***** válasza:
73%

Miért van olyan sok szép női talp?

Viccet félretéve, szerintem tök természetes, hogy egy férfi vonzónak tartja egy nő lábát. Elvégre az is a része. Én nem fogom megérteni, hogy egy cici csókolgatása miért teljesen elfogadott dolog a nőknél, egy lábé meg pfújjj..? Na mindegy, nekem egyébként nincs fétisem, mert nem csak lábakra izgulok és nem kell kötelező elemnek lennie egy kapcsolatban, csak úgy izgat, mintha a melleit látnám a nekem tetsző lánynak.

2024. jún. 14. 22:13
 3/12 anonim ***** válasza:
90%
Nincs sok (ahogy melegből sem lett több), csak most jobban ki mernek jönni a fényre. Főleg az anonim fórumokon.
2024. jún. 14. 22:17
 4/12 anonim ***** válasza:
84%

Egyetlen egyszer játszottam rá erre egy pasinál, akinek észrevettem, hogy figyel. Épp szingli voltam, nyár volt, és kívánós. Persze eszméletlen jó pasi volt.

(Most egyik helyzet sem áll fent, ugye értitek!)

2024. jún. 14. 22:18
 5/12 anonim ***** válasza:
69%

Ez a legtöbb férfinél így van minden is izgat minket 1 szép nőn

Szép és vonzó 1 női szép láb

[link]

2024. jún. 14. 22:30
 6/12 anonim ***** válasza:
89%
Én sem vagyok az. Vonzanak a szép lábak, de nem vagyok úgy ráfeszülve különösen csak arra. F/40
2024. jún. 14. 22:36
 7/12 anonim ***** válasza:
83%
Lábfétises vagyok, korábban nem hittem volna magamról. Szerintem ez a női test idealizálásából fakad, párosulva gyermekkori emlékekkel, amikor anyukánkat alulról láttuk. De ott van a tudattalanunkban ez a forma, és egyszerűen imádjuk. Exnejemnek szép lába van, nagyon szerettem. Most, hogy nincs, felerősödtek ezek az érzelmi és szexuális alapú vágyak. 34F
2024. jún. 14. 23:12
 8/12 anonim ***** válasza:
75%
Én sem értem hogy miért olyan furcsa ha valakinek egy nő formás lába a favorit. A nagy mellek az OK. A formás popsi az OK. A szép lábak a pfuj te fétises...
2024. jún. 15. 00:02
 9/12 anonim ***** válasza:
76%
Mert az a dolguk hogy istenitsek a női lábat
2024. jún. 15. 03:48
 10/12 Misike21 ***** válasza:
100%
Az egyik leggyakoribb fétisről írsz nyilván sokakat izgatnak a szép formás ápolt női lábak . Na de én úgy veszem észre ez sokkal elfogadottabb dolog nyugaton mint itthon .
2024. jún. 15. 10:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!