Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Na most aki lábfétises azt a pin@ nem is érdekli? Vagy hogy kell ezt elképzelni?
Figyelt kérdés
2023. febr. 20. 18:53
1/17 anonim válasza:
Csak kukkolok, mert ezt a fétist kb nem ertem 😂
2/17 anonim válasza:
Van, akit nem érdekel, mert nem mindenkinek a pulyagyártás a lényeg, de azért ki tud ezzel is elégülni a két fél, ha akar.
3/17 anonim válasza:
De csak többet foglalkozunk a lábbal
6/17 anonim válasza:
Van akit érdekel, van akit nem. Nem tudom ezen mit nehéz elképzelni.
7/17 A kérdező kommentje:
Hát az hogy a lábon nincsen lyuk. (jó esetben)
2023. febr. 20. 19:35
9/17 A kérdező kommentje:
Jó akkor így minden világos 🤗😅
2023. febr. 20. 19:46
10/17 anonim válasza:
Dehogy! Biztos van extrém lábfétises, aki csak a lábbal való dolgokat szereti, de az nagyon ritka lehet. Enyhe lábfétises férfiakkal voltam már, puszilgatás, simogatás, esetleg nyalogatás, lábujj bekapása, simogattam a lábammal a heréjüket, ilyesmik voltak. De nem ebből állt az egész szex, egy kis része volt ez. És nem ilyen elvadultak voltak, mint az oldalon az ecetes, savanyú lábszagot kedvelő férfiak, ápolt lábakra izgultak:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!