Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lábfétises férfiak! Ti mit meg nem adnátok ezért az élményért?
Elemezzem helyetted a vágyképeidet? Erősen lábfétises vagy, de egyben rendkívül szorongó magszemélyiséggel rendelkezel. Ezért vannak a vágyaidban lekötözött, magatehetetlen nők akik képtelenek ellenállást kifejteni, így nem ér visszautasításból kudarc amitől rettegsz.
Nyugodtan írogasd a hülye kérdéseidet, de akkor majd folytatni fogom a sort 😂
Figyelj, nekem is van lábfétisem, de te nem a fétistől vagy beteg öregem. Akinek ilyen képek lebegnek a szemei előtt, azt nem sok választja el a Jeffrey Dahmer-féle emberektől - tudod, egész pontosan meddig fogod majd tartani a határokat, és mikortól fogod úgy gondolni hogy kipróbálnád a helyzetet?
Orvost, baszki, de sürgősen. Az ilyenek miatt nem mernek nők szandálban járni az utcán.
8
Nagyon unalmasak már ezek az álszent hisztik. Ha nem tetszik a kérdés, el lehet menni.
Megnézném én azt a nőt, aki "ilyenek miatt" nem mer a nyári melegben szandált húzni...
Puszilgatás, csikizés simán játszana kölcsönös megegyezés után, de a kikötözés nem az én formám!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!