Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tini lányok hány éves volt a legidősebb pasi akivel lefeküdtetek?
Figyelt kérdés
Mi a lélektani határ?2024. jún. 13. 11:46
13/21 anonim válasza:
17 voltam, ő 29 elég jó volt, hamar vége lett.
14/21 anonim válasza:
17 voltam, 50+os volt a főnököm, egy jó fél évig minden nap szexeltünk.
Sokat tanultam tőle.
Ennek 10 éve.
16/21 Oldfire válasza:
Ezt a kérdést, lassan a bölcsödében is fel lehetne tenni
17/21 anonim válasza:
Sok tininek van baj a toronyban nem kicsi.De azoknak a 40-50+-os férfiaknak,sok esetben már családapáknak is akik belemennek ilyenbe.Számomra gusztustalan akármelyik oldalról nézzük,ha pl.egy 15-16éves lány apjakorúval fekszik össze,vagy fordítva,egy 50-es családapa a lánya korú tinivel.
19/21 anonim válasza:
Kell nekik a friss, szuk nuni, na 🤣🤣🤣
20/21 anonim válasza:
17- es, egyetértek.
Betegek, de nagyon...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!