Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kivel szexchatelnétek a legszívesebben?
Szintén dominával, de ettől az online parancsolgatós dologtól a falra tudok mászni. Biztos van aki élvezi, számomra inkább gyerekes, mint vonzó.
A tinilányokkal pedig az a "baj", hogy képtelenek helyesen írni, jól fogalmazni és megfelelően átadni az érzelmeket. Én se vagyok öreg 24 évesen, de sokszor még más huszonévesekkel is fáj chatelni, nem hogy 18 körüliekkel, akik ékezetek nélkül írnak, mindent rövidítenek, és harapófogóval kell belőlük kihúzni 6 szónál hosszabb reakciót.
Kevés ilyen lány / nő van, de én inkább ilyen rövid történetmesélős dolgot tudnék elképzelni egy domináns nővel, oda-vissza írnánk rövid történeteket, felváltva kifejtenénk egy-egy helyzetet a vágyaink alapján, esetleg instrukciókat adva egymás írásaihoz, amit a másik fél elolvas és van ideje "élvezkedni" is rá.
Volt régebben egy lány pont itt gyakoriról akivel ez ment, és szerintem mindketten élveztük. Hasonlóra vevő lennék bármikor, de ehhez nyilván az kell hogy valaki értelmes legyen a másik fél is :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!