Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert csak a nalam 20 evvel idosebb, hatarozott ferfiakat tekintem szexualisan vonzonak? L
A velem egykoruakra nem is tudnek ugymond "ferfikent" tekinteni, es ez nem ellenuk szol, nincs veluk bajom, de nem mozgat meg egyaltalan.
Amugy kulsore is a minel ferfiasabbak tetszenek, negyvenes, magas, nem kigyurt nagyon, de izmos, szakallas/borostas ferfiak jonnek csak be.
Ez valami apakomplexus?😅
Mert egy komplexusos pi*a vagy, aki baromir érettnek hiszi magát, holott nem egy társat keresel magadnak, hanem egy új apucit, aki megadja azt a szeretetet és figyelmet, amit szerinted a sajátod nem adott meg neked.
Mélységesen szégyelld magad.
Nem, az apakomplexus nem ez. Ilyen az ízlésed, és megértem, nálam ugyanez van.
Sokáig csak velem korú srácokkal voltam, amíg össze nem jöttem egy idősebb pasival. Addig nem is tudtam, hogy léteznek olyan pasik, akik mellett Nőnek érezhetem magam. Minden szempontból.
A tapasztalat, az érettség, a nyugalom, a biztonságérzet, az önzetlenség... ezek a velem egyidős pasiknál kb ismeretlen fogalmak.
Ne foglalkozz senki véleményével, a te életed, a te döntésed.
Egyébként ilyen kérdésekben senkit nem szokott érdekelni másnak a véleménye...ha tetszik neki a másik , úgy is össze fog jönni vele, legalább is kipróbálja.
Te is ki fogod próbálni, majd kiderül milyen lesz.
De sok függ azon milyen az a 40 éves pasi...aki nem törődik a testalkatával, azaz elhízottabb löttyedt vagy sportosan izmos ahogy te mondod.
Próbáld ki, ismerd meg aztán kiderül, hogy meddig tart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!