Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan férfi is van, aki pl csak nyalni és ujjazni szeret és kb ebben kielégül, és a nőnek nem kell semmit csinalnia kb, csak a pasinak odaadni a punciját, h szétujjaza?!
Figyelt kérdés
jún. 11. 21:03
2/18 anonim válasza:
Van igen, aki már unja a dugást, és csak játszani szeret, és nézni ahogy élvez a lány
3/18 anonim válasza:
Volt rá példa, hogy hónapokon át találkozgattam egy szűz lánnyal, akit csak nyaltam én nem kertem semmit cserébe. Igaz, ez idő után ő kérte, hogy verhesse nekem, meg aztán hogy szophasson. De én sosem eroltettem. Dugas pedig nem is volt, csak évekkel később; mikor újra megkeresett.
4/18 anonim válasza:
Legelső csajomat hónapokig csak nyaltam meg ujjaztam, miután végül lefeküdtünk. A dugás nélküli időszak is tetszett, sőt talán az volt a legjobb.
F
5/18 anonim válasza:
Dehogy van. Mindenki dugni akar. És reméli, hogy ha felizgat akkor esetleg neki is csöppen a jóból. Persze van aki ezért képes hónapokig nyalni meg ujjazni de az is oda akar jutni. A férfi kielégülés az az orgazmus, vagyis az ondó kispriccelése a golyókból. Szerethet nyalni valaki, sokan szeretnek és örömet szerezni is szeretnek de attól nem lesz a pasi kielégülve. Esetleg ha kinyal akkor majd otthon kiveri magának.
6/18 anonim válasza:
5.: pedig sokan vagyunk így pasik, akik tudnánk ilyen önzetlenek is lenni
8/18 anonim válasza:
5# Lehetséges de én pl sosem erőltettem a behatolást. Akkor dugtam először, amikor a lány könyörgött érte :D
9/18 anonim válasza:
Én leginkább ujjazni szeretem a partneremet. Néha nem kapok semmit cserébe, de így is jó látni, ahogy élvezi.
10/18 anonim válasza:
Szeretem így kielégíteni a partnerem.Nagyobb élvezetet nyújt a nyalás, ujjazás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!