Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőket mennyire érdekli egy férfi testének a kidolgozottsága?
Figyelt kérdés
jún. 11. 05:05
1/9 anonim válasza:
Én úgy vagyok vele hogy ne legyen 2 ajtós szekrény de azért adjon is magára
2/9 anonim válasza:
Én is úgy vagyok vele mint az első. Nekem személy szerint tetszik, ha a férfinek van egy kis hasa (az egészséges határokon belül).
4/9 anonim válasza:
Igazából feleannyira sem, mint amit az itt hisztikéző incelek előadnak.
Részemrő:
Ne legyen elhízva, ne fújja el a szél, annyi izom legyen, hogy legyen a testének egy tartása, formája, de ezen egy pár kg felesleg jól tud mutatni.
(A nagyon kidolgozott engem kifejezetten taszít.)
5/9 A kérdező kommentje:
Jajj fejezzük már be ezt az incelezést
jún. 11. 08:54
6/9 anonim válasza:
"nem az számít, hogy hogy nézel ki, vagy mennyi pénzed van. A kettő együtt..."
7/9 anonim válasza:
Azon tűnődöm, hogy Bernie Ecclestone vagy Flavio Briatore mennyire van kidolgozva....hmm nem is tudom de a kérdéskörben némi anyagi válasz is található. Ha csóró az illető akkor fontos természetesen de akkor is egy őszes de lóvés King Konggal fog lelépni idővel.
8/9 A kérdező kommentje:
Az izmos férfiaknál mindig sorban állnak a nők ezért is merült fel bennem hogy ez mennyire érdekli a nőket
jún. 11. 12:46
9/9 anonim válasza:
Számomra fontos, hogy a másiknak legyen egy sportos megjelenése. Nekem a túlzott izmosság sose volt vonzó, jobban tetszett az enyhébben kidolgozott, sportos alkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!