Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nincs több éve orgazmus ...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincs több éve orgazmus Tudtok ajánlani olyan gyógyszert ami jó a hormonoknak?

Figyelt kérdés

Párommal 2017 óta együtt vagyunk ő most 25 éves én 24

Két kis gyermekünk van első két évben könnyen volt orgazmus de nagyon sok éve nincs ha van is max egy évbe egyszer van mikkor inkább meg játszom hogy elmentem tudom gáz de ha meg jatszom sokkal élvezetesebb szoktunk jót szexelni de nem élvezek el szex közben nemtudom miért lehet ez több éve van ez hogy egyáltalán nemtudok szex közben el élvezni.

2024. jún. 9. 22:31
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Igazából nemtudom micsináljak

Páromnak nem mondom mert tök gáz lenne mikkor nagyokat szexeltünk és mindig úgy tettem és mondtam is ha kérdezte hogy igen elmentem mit gondolna rólam ennyire szégyen vagyok voltam hogy mindig meg játszottam magam.

2024. jún. 12. 09:36
 12/13 A kérdező kommentje:
Valaki nem tudja erre milyen gyógyszer lenne jó?
2024. jún. 12. 16:18
 13/13 anonim ***** válasza:
Nincs ilyen gyógyszer. Ha valaki tudna ilyet csinálni, dollármilliárdokat keresne.
2024. jún. 12. 16:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!