Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nincs több éve orgazmus ...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincs több éve orgazmus Tudtok ajánlani olyan gyógyszert ami jó a hormonoknak?

Figyelt kérdés

Párommal 2017 óta együtt vagyunk ő most 25 éves én 24

Két kis gyermekünk van első két évben könnyen volt orgazmus de nagyon sok éve nincs ha van is max egy évbe egyszer van mikkor inkább meg játszom hogy elmentem tudom gáz de ha meg jatszom sokkal élvezetesebb szoktunk jót szexelni de nem élvezek el szex közben nemtudom miért lehet ez több éve van ez hogy egyáltalán nemtudok szex közben el élvezni.

2024. jún. 9. 22:31
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Elnézést néhol a helytelen írás miatt de, most siettem mert nem értem rá.
2024. jún. 9. 22:34
 2/13 anonim ***** válasza:
72%
Nincs esetleg lelki oka? Nekem volt egy idoszak /bar csak par honap/ meg egyaltalan nem ment, miutan rendbe tettem a dolgaimat ujra kepes voltam ra. Ha nincs akkor en mindenkepp elmennek orvoshoz ezzel.
2024. jún. 9. 23:25
 3/13 anonim ***** válasza:
Kifáradt sajnos a kapcsolat, túl fiatalon jöttetek össze. Már nem kívánod, azért nincs. Sajnálom.
2024. jún. 10. 00:13
 4/13 anonim ***** válasza:

Nem vagy szerelmes és nem kivánod, a muszály szex meg egyre rosszabb lesz.

Majd lesz amikor kimondottan nem kivánod vagy akár undorodni fogsz tőle.

Sajnos van ilyen sok.

Nálam még 15 év után is itt vannak azok a kislepkék és bizsergetnek amikor csak meglátom már a partnerem.

2024. jún. 10. 08:39
 5/13 anonim ***** válasza:
27%

#3 és #4

Ez hülyeség, saját tapasztalat.

14 évesen jöttem össze az exemmel, 24 éves voltam, mikor szakítottunk.

Na utána voltam jópár pasival, de rájöttem, hogy élvezetesebb, ha az exemmel járok össze (nyilván szingliként), mint random paaikkal szexelni, akik szart se tudnak, vele viszont ismertük egymás testét, és jó is volt még 2 éven át, pedig szerelmes nem voltam, de nekem kell hozzá a bizalom és a kapcsolódás, hogy élvezzem.

A férjemmel 9 éve vagyunk együtt, még mindig élvezetes.

Kérdező:

Pszichológus esetleg (lelki okok, szülés után, stb.), vagy nem tudom, fogamzásgátlót, egyéb gyógyszert nem szedsz-e rendszeresen, ezek is befolyásolhatják.

2024. jún. 10. 10:32
 6/13 anonim ***** válasza:
5: nem mindenki egyforma. Van, ahol megszűnik a vágy és van ahol a szex is eltűnik.
2024. jún. 10. 11:13
 7/13 A kérdező kommentje:

Nem szedek semmilyen fogamzásgátló-t

Se semmilyen gyógyszert.

Nemtudom igazából ha most meg is romlott a kapcsolatunk

Régen nagyon jól el voltunk és tényleg kb 5 éve minimum nincs orgazmusom szex közben régen pár perc után is volt de már nincs, rajta kívül nem voltam mással ő az első 2hónap híján 18 voltam mikkor össze jöttünk.

2024. jún. 12. 07:09
 8/13 anonim ***** válasza:
A gyerekek mikor születtek?
2024. jún. 12. 07:45
 9/13 A kérdező kommentje:
Az első 2019 év vége december a második 2022 tavasszal
2024. jún. 12. 07:48
 10/13 anonim ***** válasza:

Pedig akkor ezzel lesz összefüggésben, a terhesség/szülés által valami megborult.

A kérdés, hogy pszichés, hormonális, vagy esetleg ok lehet a háttérben.

2024. jún. 12. 08:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!