Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szégyellem magam szex közben. Magát ahogy nyögök és amilyen vagyok orgazmus alatt. Nektek van olyan hogy gáz amit a nő csinál közben?
Figyelt kérdés
Próbáltam már visszafogni magam de akkor nem élveztem a szexet mert akkor meg arra koncentráltam mit csinálok.jún. 7. 16:29
1/12 anonim válasza:
EZ a jó ha elengeded magad és jöjjön aminek jönni kell.
Biztos tetszik a partnernak hogy ezt ő idézi elő, ego növelő.
2/12 A kérdező kommentje:
Tetszik neki.
Csak én hangos vagyok és nem tudom mit csinálok olyankor.
Azt gondolom zavaró lehet a hangoskodásom.
jún. 7. 16:35
3/12 anonim válasza:
A pasik imádják ha hangos a csaj, ha téged zavar használhatsz párnát hangtompítás gyanánt, de akkor nem látja ahogy élvezel. Ráadásul nagyon jó visszajelzés a hangoskodás, tudjuk hogy jólesik.
4/12 anonim válasza:
Sokkal jobb ha hangos vagy és izgato is hallani!
5/12 anonim válasza:
Nem egyszerű, pl az én párom olyan hangos és olyan magas a hangja, hogy mikor élvez, nekem ott konkrétan belül megfájdul a fülem tőle.
7/12 Horst válasza:
Azt sokkal nagyobb problémának élem meg, ha semmilyen hang sincs, mintha "túl" hangos lenne.
Volt pár olyan partnerem aki eléggé hangos volt, de másnap max csak mosolyogtam, ha a szomszéd néni rosszallóan nézett :).
34F
8/12 anonim válasza:
Az egyik leg izgatóbb inger a hang. Akit ez zavar az a szexet cenzúrázza.
9/12 anonim válasza:
Ne foglalkozz vele, hogy milyen hangot adsz ki vagy, hogy milyen arcot vágsz közben. Élvezd engedd el magad, akinek nem tetszik az nem férfi. N
10/12 anonim válasza:
Mi a hangos?Ezt hallani kéne,mert voltam hangos lánnyal,az utca zengett tőle és nem volt izgató...ijesztő volt.
Szóval az,hogy szerinted hangos az nem biztos hogy az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!