Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szégyellem magam szex közben....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szégyellem magam szex közben. Magát ahogy nyögök és amilyen vagyok orgazmus alatt. Nektek van olyan hogy gáz amit a nő csinál közben?

Figyelt kérdés
Próbáltam már visszafogni magam de akkor nem élveztem a szexet mert akkor meg arra koncentráltam mit csinálok.
jún. 7. 16:29
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
92%

EZ a jó ha elengeded magad és jöjjön aminek jönni kell.

Biztos tetszik a partnernak hogy ezt ő idézi elő, ego növelő.

jún. 7. 16:31
 2/12 A kérdező kommentje:

Tetszik neki.

Csak én hangos vagyok és nem tudom mit csinálok olyankor.

Azt gondolom zavaró lehet a hangoskodásom.

jún. 7. 16:35
 3/12 anonim ***** válasza:
77%
A pasik imádják ha hangos a csaj, ha téged zavar használhatsz párnát hangtompítás gyanánt, de akkor nem látja ahogy élvezel. Ráadásul nagyon jó visszajelzés a hangoskodás, tudjuk hogy jólesik.
jún. 7. 16:40
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Sokkal jobb ha hangos vagy és izgato is hallani!
jún. 7. 16:45
 5/12 anonim ***** válasza:
Nem egyszerű, pl az én párom olyan hangos és olyan magas a hangja, hogy mikor élvez, nekem ott konkrétan belül megfájdul a fülem tőle.
jún. 7. 16:56
 6/12 anonim ***** válasza:
🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️
jún. 7. 17:13
 7/12 Horst ***** válasza:
62%

Azt sokkal nagyobb problémának élem meg, ha semmilyen hang sincs, mintha "túl" hangos lenne.

Volt pár olyan partnerem aki eléggé hangos volt, de másnap max csak mosolyogtam, ha a szomszéd néni rosszallóan nézett :).

34F

jún. 7. 17:57
 8/12 anonim ***** válasza:
57%
Az egyik leg izgatóbb inger a hang. Akit ez zavar az a szexet cenzúrázza.
jún. 7. 18:46
 9/12 anonim ***** válasza:
57%
Ne foglalkozz vele, hogy milyen hangot adsz ki vagy, hogy milyen arcot vágsz közben. Élvezd engedd el magad, akinek nem tetszik az nem férfi. N
jún. 7. 19:30
 10/12 anonim ***** válasza:

Mi a hangos?Ezt hallani kéne,mert voltam hangos lánnyal,az utca zengett tőle és nem volt izgató...ijesztő volt.

Szóval az,hogy szerinted hangos az nem biztos hogy az.

jún. 7. 20:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!