Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szégyellem magam orgazmus után?
Sírás és bűntudat: Ez nem azért lehet, mert neked fontosak az érzelmi aspektusai a szexuális együttlétnek és meg is tennél mindent ennek érdekében, hogy romantikusabb legyen a dolog és ezért generálsz egy bűntudatot passzív módon?
Been there, csak másik oldalon, én is fogtam már ki olyan csajt aki először tök aranyosnak tűnt, meg minden, de az ágyban csak az érdekelte, hogy jól megrakja a partnere, rám is szólt nem is egyszer, hogy csináljuk már. O_o
Lelombozó volt... És még nekem volt utána rossz érzésem, hogy bele akartam adni mindent lelki oldalról is. Ehhhh
Egyszerűen nem vagytok kompatibilisek ilyen téren, ahogy én sem voltam a fent említett lánnyal sem. Sajnos.
Szereted őt?
Szerintem csak a lelketlen dugástól vagy ki!
Attól hogy érzel a jüvelyedben kéjes érzéseket, lehet hogy az még nem az orgazmus, és attól vagy ki, hogy nem elégülszu ki! Az egy másik dolog, hogyha csak használ, az mit tesz a lelkecskéddel! Persze ha Te gerjednél arra, hogy miközben figyelmes gyengéd, és óvatos, az erotikus szöveggel még jobban gerjesztene! (gondolok a szétkeféllek te szexi bige, vagy hasonló dologra) De a szex után ismét szükséged lehetne akkor is a gyengéd levezetésre! (utójátékra) Igaz hogy a párom pl. csak odabújni akar a karjaimba, és semmi másra nem vágyik, csak hogy öleljem.
A lényeg! Ezt a dolgot meg kell vele beszélned!
Szexuális életet élsz, tehát felnőtt vagy! Nehéz, de lépj túl a szégyenérzeteden, és beszéld meg vele!
A legtöbb férfi képes lenne megérteni mit akar egy lány/nő, de mégis elbeszélnek egymás mellett, vagy nem is beszélnek róla mert tabu!
Hát nem! A nőknek joguk van a szerelemhez, a szeretkezéshez, és a szexhez, a jó orgazmushoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!