Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Minden férfi kúrógép?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden férfi kúrógép?

Figyelt kérdés
Vagy csak én fogok ki idiótákat?

2024. jún. 9. 10:08
1 2
 11/20 anonim válasza:
0%

"Semmi gondom velük, puncival könnyen lehet irányítani őket. Inkább ez a típus, mint a mamlasz balfaszok."

Megnézném azt te mikor irányítol a punciddal egy olyan férfit mint én vagyok LOL.

2024. jún. 9. 12:39
 12/20 anonim ***** válasza:
91%

A férfiaknak sokkal fontosabb a szex, mint a nőknek, vagy legalábbis jobban kinyílvánítják ezt.

Én nem csak szexre vágyok egy kapcsolatban, de hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem lényeges szempont nekem már az ismerkedéstől fogva. Ez van!

2024. jún. 9. 13:23
 13/20 anonim ***** válasza:
Valószínű te vagy peches
2024. jún. 10. 08:31
 14/20 Mindentvagysemmit ***** válasza:
Itt? Mindenki🤣
2024. jún. 10. 09:56
 15/20 anonim ***** válasza:

Dehogy! Aki hirdeti magáról ezt, általában gyenge a teljesítménye. Amelyik kutya ugat, nem harap. :)

24/N

2024. jún. 10. 10:35
 16/20 Senior Séf ***** válasza:
20%
Legyünk őszinték; igen. Evolúció bácsi ránk bízta a fajfenntartás nyűgét, ennek érdekében a mi agyunkban 4x akkora területet foglalnak le a faj-, mint a létfenntartás funkciói. Ezért vagyunk bátrabbak, vakmerőbbek, az életet kevésbé tisztelők, és ezért jut eszünkbe átlag 17 mp-enként a szex. Női aggyal ez felfoghatatlan, hiszen az ő esetükben messze a létfenntartás vezet. Nekik vigyázniuk kell magukra, hiszen az utód biztonsága az ő biztonságukon múlik. Szóval számukra az állandó kanosság érthetetlen, és nem normális.
2024. jún. 10. 19:26
 17/20 anonim ***** válasza:

Én is csak azokat fogom ki. Nekik mindenki tetszik. Ha arcra csúnya vagy annyi agya van, mint egy lepkének, akkor is megdugná.

Több száz ezer ilyen srác van Magyarországon, olyanok, mint a legyek. Az, hogy közösen átélni valamit vagy valami intimitást kialakítani, náluk szoba se jöhet, csak a p.nára mennek.

2024. jún. 24. 17:58
 18/20 anonim ***** válasza:

17. Igazad van, ráadásul orgazmust sem nyújtanak.

Fapados járatok. :)

2024. jún. 24. 18:01
 19/20 anonim ***** válasza:
50%
Egy ex csajom azt mondta az vagyok, közben meg ő nem akart máshol találkozni, egyéb programot csinálni, mikor heti 1x jött, persze hogy lerendeztem.
2024. jún. 24. 18:09
 20/20 anonim ***** válasza:
19. Lehet kevés volt neki csak a dugás, nem?:)
2024. jún. 24. 18:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!