Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha egy 24 éves férfi és egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy 24 éves férfi és egy 24 éves nő 4 éve nem szexelt, akkor egyetértetek azzal, hogy a nő inkább tehet róla, mint a férfi?

Figyelt kérdés

Úgy értem, hogy fiatalon a nőnek könnyebb egy buliban vagy bárhol elcsábulnia. Regisztrál egy társkeresőre hétfőn, és legkésőbb vasárnapig lesz pasi, aki befűzi. Ezzel szemben egy vele egykorú férfinek többet kell teljesítenie.

A kor itt fontos, mert a 20-as évek eleje a buliról szól.

2024. jún. 7. 22:36
 1/10 anonim ***** válasza:
90%
Szerinted minden 24 éves nönek és férfinak kutya kötelessége szexelni egymással? Elpattant egy veröér az agyadban?
2024. jún. 7. 22:52
 2/10 anonim ***** válasza:
78%
Exemmel majdnem 3 évig voltunk együtt 20-as éveink elején vagyunk és 2x szexeltünk csak. A lány tehetett róla. Szóval vannak ilyen lányok.
2024. jún. 7. 22:53
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
2-es vagyok. Nyilván nem minden a szex, nem is a kevés szex miatt lett vége a kapcsolatnak.
2024. jún. 7. 22:53
 4/10 A kérdező kommentje:

látom máris az első próbálkozónak szövegértelmezési gondjai vannak, jól kezdődik, csak a szokásos gyakoris színvonal :D

nem egymással.... de egy 24 éves nőnél be fog próbálkozni egy 30 éves pasi is

2: és a szex miatt szakítottatok? amúgy két szingli 24 évesről beszélek, nyilván

2024. jún. 7. 22:54
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
2 es vagyok. Nem a szex miatt szakítottunk. És igen egy nő ha akarja könnyebben eléri a szexet mint egy férfi.
2024. jún. 7. 23:00
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Mekkora hülyeséget beszélsz te össze-vissza, nőlj fel!
2024. jún. 8. 00:05
 7/10 anonim ***** válasza:

"a nőnek könnyebb egy buliban vagy bárhol elcsábulnia"

Attól, hogy egy nőnek huszonévesen, vagy akárhány évesen lenne lehetősége szexelni egy alkalmi partnerrel, lehet, hogy nem arra vágyik, hogy időnként egy éjszakára ágyba bújjon egy buliban megismert férfival, hanem párkapcsolatra.

Amikor össze akarod ilyen szempontól hasonlítani a két nemet, akkor szerintem pont akkora logikai hibát követsz el, és ugyanúgy nem vagy tisztában a másik nem szexualitásával és pszichológiájával, mint azok a nők, akik fiatalon, kellő élettapasztalat híján nincsenek képben azzal, hogy a férfiak szexualitása milyen mértékben, és miben különbözik a sajátjuktól.

2024. jún. 8. 00:10
 8/10 anonim ***** válasza:
Nem tudom hová tenni ezt az "inkább tehet róla" megfogalmazást. Bocs, de kinek tartozik egy nő (vagy akár férfi) azzal, hogy random emberekkel kefélgessen a húszas évei elején? Hadd élje már úgy az életét, ahogy ő érzi jónak magára nézve.
2024. jún. 8. 02:55
 9/10 Noren1989 ***** válasza:

Jaj, töki.

Nos, a 20as csàvó lemegy egy buliba és keresgél.

Nem tinderezik, mint a magadfajta lúzer fàssszopók.

A nő meg kiteszi, amije van et le pas.

Franszijàsan.

2024. jún. 8. 09:06
 10/10 anonim ***** válasza:
77%
#7-nek igaza van.
2024. jún. 9. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!