Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha 24 éves nőként egy 54 éves...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha 24 éves nőként egy 54 éves férfi érdekel, akkor van a dolognak esélye?

Figyelt kérdés

Itt kitérnék arra, hogy nem trollkodás és nem az összes idősebb férfi érdekel és nem szeretnék ismerkedős üzeneteket.

Viszont ez a férfi még évekkel ezelőtt megfogott valamivel és ezt el is sikerült nyomnom akkor, de azért nem teljes sikerrel. Akkor is észrevehető volt a dolog, de a helyzet megkívánta a távolságtartást (alárendelti viszonyban voltam felé akkor, munkaügyben).

Viszont egy fél éve visszatért a gondolataimba. Egy ideje nem is beszéltem vele, de pár hónapja váltottunk pár üzenetet, semmi komoly vagy mély témáról nem volt szó.

Szerintetek ha feldobnám a labdát, hogy én még most is érzek valamit akkor azt pozitívan venné? Már rég nincs képben a tényező ami annó problémát okozott.

A kérdés az, hogy hihette-e azt régebben, hogy csak az tetszett, hogy a főnököm volt?

Meglepné-e ha megtudná ennyi idő után és ennyire más viszonyokkal is gondolok rá?

Nem tudom kiverni a fejemből, egyre csak rosszabb lesz, róla álmodok, rá gondolok stb.

Nem vagyok idióta annyira, hogy azt képzeljem ebből lehetne egy egészséges hosszú kapcsolat, de kiverné e a fejemből a hülyeséget, ha egy rövidke kis szexkapcsolat lenne?

Lehet akkor nem gondolnék rá ennyit utána és el tudnám engedni végre?

jan. 28. 10:17
A kérdező szavazást indított:
Keressem meg és csak beszéljek vele
Keressem meg és mondjam el neki mit szeretnék
Ne keressem meg hátha megint elmúlik
25 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:
25%
Egy szexre igen. Amúgy nem valószínű. Ő már felnőtt, te még gyerek vagy.
jan. 28. 10:19
 2/9 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem ráharapna, minden idősebb pali örül a friss husinak
jan. 28. 10:23
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Keresd meg, nem lehet tudni mi lesz belőle.. Nem a kortól függ, én volt, hogy egy csoporttársam kerestem meg az egyetemről, mert megtaláltam a közösségi oldalon, taliztunk, de nem lett semmi, viszont volt, hogy akit régről ismertem egy 18 évvel fiatalabb lány írt rám, hogy találkozzunk, én a nulla esélyt láttam az egészben, akkor 42 voltam, és beszélgettünk egy jót, majd közölte, hogy hazakísérne és maradna nálam éjszakára..
jan. 28. 10:45
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Mert szerinted ha szexelsz vele kevésbé fogod kívánni? Ne legyél már buta. Még jobban beleszeretsz, pedig állításod szerint te is tudod, hogy ez így nem fog működni..
jan. 28. 10:54
 5/9 A kérdező kommentje:
Ez most akkor szerelem lenne részemről szerinted? Mert nem tudom mit érzek pontosan…
jan. 28. 10:59
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem, inkább az hogy magányos vagy és a legközelebbi romantikus emléked.
jan. 28. 11:43
 7/9 anonim ***** válasza:
Én 24 vagyok (holnap 25), párom 54. Ha van kedved, dobj egy privit, dumálhatunk :)
jan. 28. 16:27
 8/9 anonim ***** válasza:
0%
Apakomplex C,D+cink
jan. 28. 18:27
 9/9 anonim ***** válasza:
0%
Te beteg vagy!
febr. 3. 23:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!