Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha 24 éves nőként egy 54 éves férfi érdekel, akkor van a dolognak esélye?
Itt kitérnék arra, hogy nem trollkodás és nem az összes idősebb férfi érdekel és nem szeretnék ismerkedős üzeneteket.
Viszont ez a férfi még évekkel ezelőtt megfogott valamivel és ezt el is sikerült nyomnom akkor, de azért nem teljes sikerrel. Akkor is észrevehető volt a dolog, de a helyzet megkívánta a távolságtartást (alárendelti viszonyban voltam felé akkor, munkaügyben).
Viszont egy fél éve visszatért a gondolataimba. Egy ideje nem is beszéltem vele, de pár hónapja váltottunk pár üzenetet, semmi komoly vagy mély témáról nem volt szó.
Szerintetek ha feldobnám a labdát, hogy én még most is érzek valamit akkor azt pozitívan venné? Már rég nincs képben a tényező ami annó problémát okozott.
A kérdés az, hogy hihette-e azt régebben, hogy csak az tetszett, hogy a főnököm volt?
Meglepné-e ha megtudná ennyi idő után és ennyire más viszonyokkal is gondolok rá?
Nem tudom kiverni a fejemből, egyre csak rosszabb lesz, róla álmodok, rá gondolok stb.
Nem vagyok idióta annyira, hogy azt képzeljem ebből lehetne egy egészséges hosszú kapcsolat, de kiverné e a fejemből a hülyeséget, ha egy rövidke kis szexkapcsolat lenne?
Lehet akkor nem gondolnék rá ennyit utána és el tudnám engedni végre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!