Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
62 éves férfi egy 24 éves nővel?
Figyelt kérdés
Mennyire aktív ebben a korban még egy férfi? Ha jól figyeltem akkor azt hiszem épp a nyugdíj előtt van 2-3 évvel. Tudhat valami izgit nyújtani?
Személyiségének nagyon fiatalos és eléggé kedvelem. Kapcsolatra nem kellene, de nagyon fel tudok izgulni a közelében.
2023. júl. 10. 16:51
1/10 anonim válasza:
Simán lehet szexuálisan aktív. A település ahol lakom ismerek egy férfit, aki 60 évesen lett apuka.
2/10 anonim válasza:
Nem a nyugdíjas kor számít, hanem a gének és az évtizedek óta folytatott életforma.
Viszont 60-on felül már jönnek az ízületi és prosztata problémák.
3/10 anonim válasza:
Ha van motiváció akkor teljesen aktív tud lenni.
4/10 anonim válasza:
Igen tud aktív lenni, én is elmúltam már 60 éves.
5/10 anonim válasza:
Imádnám! Én kimondottan az idős férfiakat szeretem, a 38 év felettieket, 62 évessel még nem voltam, de kipróbálnám. 😋 L
6/10 anonim válasza:
Én is kipróbálnám egy 18..25 evessel, én 43 vagyok
7/10 anonim válasza:
Mennyire kell ehhez betegnek lenni? 🤣
8/10 anonim válasza:
#7 ha te is a kérdező korabeli sràc vagy akkor már meg is van a megoldás :)) én se csak gondolok egyet mikor 50es 60as pasikkal kezdek randizni. Szellemileg és az ágyban is többet nyújtanak, csak megfelelően kell választani. Így én se érzem rablásnak, mikor a szívemet-lelkemet beleadom egy kapcsolatba, és egy jó nagy semmit kapok vissza.
9/10 anonim válasza:
Berlusconi simán orgiázott a hetvenes éveiben is, szóval ne írd le, hogy nem aktív szexuálisan.
10/10 anonim válasza:
Én 40es ffiként mindig is csodáltam a 18..20as nagyon bevállalós lányokat. Mert ahogy beszélgetek innen onnan van jópár 16..20 éves aki olyanokat mesél.
Szívesen megismernék egy ilyen lányt. De lehet hogy ez csak amiket előadnak nem valós inkább fantázia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!