Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
24 Éves nő vagyok se nővel se férfival nem voltam még előszőr nővel akarom arra vagyok kíváncsi egy nő magáévá tud tenni egy nőt? vagy azt csak egy férfi tudja nővel mivel pénisze van vagy hogy van ez
Figyelt kérdés
2023. ápr. 25. 16:24
1/8 anonim válasza:
Igen a magáévá tesz az férfi-nő felállásra mondják.Ugye egy férfi beléd hatol,magáévá tesz...Nő persze ugyanúgy a csúcsra tud juttatni téged,csak nem a hímvesszőjével.dr attól még ugyanolyan jó lehet.
2/8 anonim válasza:
Feltalálták már a felcsatolhatós dildókat...
3/8 anonim válasza:
Azért jóval másabb egy hús-vér dákó, mint a műanyag.
Ebben azért megegyezhetünk.
4/8 anonim válasza:
Tehát 24 éves szűz vagy, aki azt állítja magáról hogy biszex. Ha se férfivel se nővel nem voltál, honnét tudod hogy biszex vagy?
5/8 anonim válasza:
Szerintem te asszex vagy...masztizz tovább...
6/8 anonim válasza:
Vannak felcsatolhatós dildók, dupla dildók stb. Egy nő jobban tudja, hogy mi kell egy másik nőnek. Egy férfi átlagosan 5-10 perc alatt elmegy és nem is foglalkozik a párja kielégülésével.
7/8 anonim válasza:
Egy férfi az foglalkozik a pátja kielégülésével. Akiről Te írsz, az nem férfi. Annak egészen más a definíciója.
8/8 anonim válasza:
Ha gondolod és van kölcsönös szimpátia, akkor a partneremmel szívesen bevezetünk az erotika és a szex csodálatos világába. 😉
48Ffi+35N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!