Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 24 éves szép lánynak sok jó szexuális élménye lehet már?
Figyelt kérdés
Ismerek egy konkrét lányt, 4-5 barátja volt már tuti, neki jó tartalmas szexuális élete lehet?
Rákérdezni vicces lenne, de érdekelne hogy egy szép lánynak mennyi élménye lehet.
2023. okt. 17. 22:13
1/8 anonim válasza:
Amennyire a partnerei ügyesek voltak. Nem a szépségtől függ kinek hány kalandban volt része, hanem a nyitottságán. Az hogy valaki szép csak annyit jelent többen akarják megdugni, de egy átlagos kinézetű csaj is csettintésre leakaszthat akár minden napra 10 pasit is ha csak szex a téma.
2/8 anonim válasza:
Lehet sok jó és lehet ugyanúgy rossz is. Nem ettől függ.
3/8 anonim válasza:
Nem a szépségtől függ, valóban, annyi fordulhat elő, hogy könnyebben ismerkedhetett, de volt egy széparcú aranyos exem, és 23 éves volt, amikor megismertem, és én voltam neki az első.
4/8 anonim válasza:
A kor nem számít meg a szépség se
Attól hogy valaki elmúlt 20 meg szép nem jelent semmit
Nekem volt egy kölcsönös társam aki gyönyörű okos volt 3. Diplomáját csinálta és 23 évesen még szűz volt .
Nem vallásos családban nőtt fel
Tanulmányaira és diákmunkára koncentrált...
Persze azóta már férje van és gyerekei .
6/8 anonim válasza:
Dehogynem függ a szépségtől. Egy bomba nővel nem fog ismerkedni egy gyors tüzelő, kis/átlag péniszű. Illetve sokkal többen akarják, mint egy átlag/csúnya nőt.
7/8 anonim válasza:
Amennyit ő akar, egy 24 éves szép csinos nő 1 perc alatt talál partnert
8/8 anonim válasza:
Pontosan. És ami a legfontosabb. Nem fogja beérni egy átlag mérettel és teljesítménnyel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!