Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy 24 éves szép lánynak sok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 24 éves szép lánynak sok jó szexuális élménye lehet már?

Figyelt kérdés

Ismerek egy konkrét lányt, 4-5 barátja volt már tuti, neki jó tartalmas szexuális élete lehet?

Rákérdezni vicces lenne, de érdekelne hogy egy szép lánynak mennyi élménye lehet.

2023. okt. 17. 22:13
 1/8 anonim ***** válasza:
91%
Amennyire a partnerei ügyesek voltak. Nem a szépségtől függ kinek hány kalandban volt része, hanem a nyitottságán. Az hogy valaki szép csak annyit jelent többen akarják megdugni, de egy átlagos kinézetű csaj is csettintésre leakaszthat akár minden napra 10 pasit is ha csak szex a téma.
2023. okt. 17. 22:15
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Lehet sok jó és lehet ugyanúgy rossz is. Nem ettől függ.
2023. okt. 17. 22:20
 3/8 anonim ***** válasza:
81%
Nem a szépségtől függ, valóban, annyi fordulhat elő, hogy könnyebben ismerkedhetett, de volt egy széparcú aranyos exem, és 23 éves volt, amikor megismertem, és én voltam neki az első.
2023. okt. 17. 22:21
 4/8 anonim ***** válasza:
88%

A kor nem számít meg a szépség se

Attól hogy valaki elmúlt 20 meg szép nem jelent semmit

Nekem volt egy kölcsönös társam aki gyönyörű okos volt 3. Diplomáját csinálta és 23 évesen még szűz volt .

Nem vallásos családban nőtt fel

Tanulmányaira és diákmunkára koncentrált...

Persze azóta már férje van és gyerekei .

2023. okt. 17. 22:52
 5/8 anonim ***** válasza:
Kolis társam *
2023. okt. 17. 22:53
 6/8 anonim ***** válasza:
Dehogynem függ a szépségtől. Egy bomba nővel nem fog ismerkedni egy gyors tüzelő, kis/átlag péniszű. Illetve sokkal többen akarják, mint egy átlag/csúnya nőt.
2023. okt. 18. 10:30
 7/8 anonim ***** válasza:
Amennyit ő akar, egy 24 éves szép csinos nő 1 perc alatt talál partnert
2023. okt. 18. 10:35
 8/8 anonim ***** válasza:
Pontosan. És ami a legfontosabb. Nem fogja beérni egy átlag mérettel és teljesítménnyel.
2023. okt. 18. 11:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!