Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok? Mibe mennétek bele egy 24 éves majdnem 2m magas fiúval, aki elég vad.? Írd le a korod és hogy mit gondolsz.
Figyelt kérdés
Fiatalabb vagy idősebb hölgy vagy, nem gond, mert érdekelne a véleményed.
Előre is kösz a válaszokat érdekelne mit gondolnak a lányok.
jún. 3. 19:30
1/13 anonim válasza:
158cm vagyok mibe lennék benne? Hogy le vedd a hagymás tejfölös chipset a legfelső polcról 🥺
20/N
2/13 anonim válasza:
Most ezt ennyiből kellene megállapítani? 😅
3/13 A kérdező kommentje:
Fantáziára bízom, de kérdezhetsz privátban, ha akarsz.😄
jún. 3. 19:57
5/13 anonim válasza:
Én is hasonlót kérnék, mint az egyes, hogy segíts fel és le pakolni a szekrényben és a portörlésben.160 centiként elég nehezen mennek ezek.
18/l
6/13 anonim válasza:
De áruljátok el nekem por törlős, meg csipsz levevős válaszolók, hogy minek válaszoltok?? Ez volt a kérdés, hogy fát meccni? Ja, hogy a szexualitás topicban fát szoktunk meccni, meg port törölni? Istenem 😑😑 aztán még fel is pontozzák az ilyen semmit érő válaszokat...
7/13 anonim válasza:
#6 nyugalom, egy kis humor jól tud esni mindenkinek, lazulj már el kicsit☺️
8/13 anonim válasza:
Arra céloztak, hogy a farka valószínűleg kicsi.
9/13 anonim válasza:
#8 Nem. Arra céloztak, hogy k*va magas, ők meg k*va alacsonyak és ellőttek 1-2 poént.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!