Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tényleg nem számít az alkat?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg nem számít az alkat?

Figyelt kérdés

Eddig volt jópár partnerem szexuálisan (én vagyok a lány) és mindegyiknek kivétel nélkül nagyon jó teste volt/edzett. Sose kerestem tudatosan ezt a fiúkban.

Én magas vagyok (176) de egyáltalán nem vékony, pont a határtartomány, jól eloszlik a súly. Vékony derék, nagyobb de nem túl nagy fenék, olyan 38-as ruhákat hordok, ez csipőben szélesebb.

A lényeg, hogy azért van mit rajtam fogni amit nyáron kifejezetten kritizálok is magamban. Hogyhogy ezeket a fiúkat a majdnem tökéletes testük mellett tetszettem és vonzó voltam? Vannak teljesen husis részeim, ő meg szinte tökéletesek voltak. Persze mellette a személyiségem sokat dobhatott de tènyleg nem számít az alkat?

Ennyire lehet vonzó a teltség?

(Nem, nem kóros kövér vagyok, de akkor is)

Néha elgondolkodok miért nem a modellebb alkatúakat válasszák, miért engem

2024. jún. 8. 15:25
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

A csontkollekciok ugyanúgy nem vonzóak mint a zsirdisznók. Te valahol.köztük helyezkedszel. És lehet,hogy még jófej is vagy...miért ne lennének veled?

De ha dobnál egy jó képet. Akár arc nélkül sokkal okosabbat is mondhatnánk.

okt. 13. 16:02
 22/22 anonim ***** válasza:

Azért mert bármennyire is divat itt gyakori kérdéseken azon pörögni, hogy csak a külső számít, de a külső sokkal több dologból tevődik össze, mint egy kockahas. Ahhoz hogy valaki tényleg vonzó legyen sokkal több kritériumnak kell megfelelnie, mint hogy kisportolt a teste, magas, meg szimmetrikus az arca. Emellé kell még egy olyan kiállás is, tudod magabiztosság, értelem, humor, egy jó mosoly stb. Nekem csomó ilyen sportoló ismerősöm volt, aki mégsem volt kifejezetten helyes, mert mondjuk elég buta volt és egyszerűen nem volt összhatásában szexi, nem lett olyan népszerű mint a másik.

Meg amúgy csomó pár is van, amikor az egyikük nagyon szép a másikuk meg nem és mindenki csodálkozik, hogy ez meg hogyan lehet. Na amikor a mi baráti társaságunkban ilyen volt, akkor mindig kiderült, hogy a kevésbé vonzó kb a világ legjobb fej embere, minden társaságnak kettő perc alatt a központja lesz olyan karizmatikus. Szóval az a külső sokszor olyan belső tulajdonság is, ami a társaságban jelenik meg, pl. extra szociális érzék.

okt. 13. 17:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!