Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van itt olyan lány, aki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan lány, aki jelenleg csak a popsijába engedi meg a szexet, hogy a puncija szűz maradjon? Vagy így fogja majd csinálni?

Figyelt kérdés
Házasságig tartod ezt, vagy csak egy darabig?

2024. jún. 5. 12:19
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
89%
De komolyan, hogy bukik le otthon egy lány, hogy nem szűz?🤨 Mikor én az első alkalom után hazamentem, anyám ugyan úgy köszönt mint mindig, és az élet ugyan úgy ment tovább családilag…🤷🏻‍♀️
2024. jún. 9. 01:25
 12/16 anonim ***** válasza:
47%

Nyilván otthon nem fog lebukni, esetleg akkor ha anyunak szólni kell,hogy fogamzásgátlót kell feliratni.

De egyébként nagy divat lett,hogy orál illetve anál szex van csak a fiatalok körében. Így igazából tudat alatt úgy érzi szűz még.

Persze aztán ennek mi értelme van,az csak az tudná rendesen leírni aki ebben benne van.

2024. jún. 9. 21:30
 13/16 anonim ***** válasza:
88%
Nekem ahhoz nagyobb bizalom kell mint a vaginális szexhez. Elég fura, ha valaki tényleg él anális nemi életet és vaginálisat egyáltalán nem.
2024. jún. 10. 07:41
 14/16 anonim ***** válasza:

12-es:

"Nyilván otthon nem fog lebukni, esetleg akkor ha anyunak szólni kell,hogy fogamzásgátlót kell feliratni."

Miért kellene anyunak szólni..?

El kell menni nőgyógyászhoz, felíratni.

És fogamzásgátlót előre kell felíratni, amikor tervezi valaki a nemi élet elkezdését.. nem lehet vele utólag "lebukni".

A fiatalok nagy része óvszerrel védekezik.

"De egyébként nagy divat lett,hogy orál illetve anál szex van csak a fiatalok körében."

Nem lett divat, ez valótlan.

2024. jún. 10. 18:32
 15/16 anonim válasza:
100%

Én a puncimba mindig, nagyokat tudok élvezni popsiba nekem faj

20/L

szept. 19. 21:36
 16/16 anonim ***** válasza:

Hát mert úgy volt eddig Hogy 18 év alatt ugye kell a szülő is hozzá hogy tablettát irasson fel valaki. Bár lehet ez változott azóta.

De elég nagy divatja van, főleg azok körében akik a szüzességet meg akarják tartani.

Nyilván az óvszer használat pedig kiváltja a tablettát aki nemi életet él.

szept. 19. 22:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!