Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tervezem hogy vegyek egy dildót, de még szűz vagyok. Lehet hülye kérdés, de meddig rakhatom be magamnak, hogy ne vérezzek?
Bármeddig - ha már olyan fokú sérülést okozna, hogy vérezzen az előtte már baromira fájna, jelezné a tested.
A szűzhártyád maradéka "szakadhat" de nem vészes, csak pár csepp és csak 1x jelentkezik.
Az átmérő számít, nem a hossz.
A szűz lányokon is van ott lyuk, csak általában kisebb.
Szerintem annyira toldd be amíg jólesik, amíg nem fáj.
A szuzhartyad a bejaratnal van. Hany eves vagy egyaltalan hogy a szexedukaciodnol ez kimaradt? Nezd meg tukorrel es latni fogod, szerintem erdekes.
Amugy meg izgasd fel magad rendesen, meg ne verd be magadnak azt a jatekot, es akkor nem lesz baj. Meg a verzes se akkora baj igazabol, ilyen ez a popszakma.
Én amikor szűz voltam egy vastagabb filmctollal csináltam magamnak, fel sem tűnt hogy elszakadt a szűzhártyám csak amikor utána megláttam, hogy véreztem
Első szex után így nekem nem vérzett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!