Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szűz vagyok még vagy nem?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szűz vagyok még vagy nem?

Figyelt kérdés

A pasimmal mindketten elég fiatalok vagyunk még,és mindkettőnknek ez lett volna az első alkalom,szóval tudom,hogy megkapom,hogy tudatlan vagyok, meg minden,de aki tud kérem válaszoljon normálisan..

Szóval pár napja nála aludtam,és belejöttünk a dologba,de nem nagyon akart sikerülni, behelyezni a péniszét a puncimba mert szűknek érzett, és száraznak.. De a barátom tovább próbálkozott,és én éreztem egy éles szúró fájdalmat odalenn,így rögtön kihúzta.azt mondta csak picit ment be a hegye. Akkor most szűz vagyok még?

2024. jún. 2. 22:12
 1/10 A kérdező kommentje:
És utána véreztem is ..
2024. jún. 2. 22:14
 2/10 anonim ***** válasza:
29%
Nálam is hasonló volt szerintem még szűz vagy.
2024. jún. 2. 22:17
 3/10 anonim ***** válasza:
75%

Most ezt minden bántás nélkül: nem mindegy? Vagy mi a célja a kérdésnek, miért érdekel, hogy szűznek számítasz-e?

Amúgy szerintem papíron nem vagy az, de fejben valószínűleg még igen, mert nem éltél még át "normális" aktust.

2024. jún. 2. 22:17
 4/10 anonim ***** válasza:
83%
Az vagy vagy sem, használjatok óvszert. Ha azt tudtok szerezni, akkor már sikkosítót is.
2024. jún. 2. 22:32
 5/10 anonim ***** válasza:
40%
Hát ezt most így jogilag nagyon nehéz meghatározni.
2024. jún. 2. 22:32
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Technikailag már nem vagy szűz.
2024. jún. 2. 23:04
 7/10 anonim ***** válasza:
54%
Mond, hogy legalább leszoptad a srácot és nem hagytad úgy álló farokkal egész éjszakára ezek után.
2024. jún. 2. 23:34
 8/10 anonim ***** válasza:
47%
Inkább nyeltek volna le. Hogy lehet ilyen első élményt szerezni magadnak... Normális sráccal kéne dugni, nem azzal aki szárazon megerőszakol! Erre való az ismerkedés!
2024. jún. 3. 00:07
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Éles szúró fájdalom vérzéssel, és ha a vérzés el is állt, akkor a szűzhártyád szakadt át, és már nem vagy szűz, de remélhetőleg használtatok óvszert!
2024. jún. 3. 01:03
 10/10 anonim ***** válasza:
Az is lehet, hogy a hegyével felsértette a szűzhártyád. Szerintem ha majd rendesen berakja, onnantól nem leszel az.
2024. jún. 5. 09:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!