Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csak túlizgulom igaz? Lehetek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak túlizgulom igaz? Lehetek terhes?

Figyelt kérdés
Szóval két napja kellett volna megjönnie, elképesztően görcsölök, de csak barnás pecsételés van, semmi más… sosem volt még velem ilyen. A párommal gumival védekezünk, nem volt olyan eset mikor elszakadt volna, ellenőrizzük mindig. De kb 3 hete a hasamra és a szemérem dombomra élvezett. (Általában a melleim szokott, de most gyorsabban elsült:)) Letörölte rólam nedves törlőkendővel, de ugyan azzal a puncimat is áttörölte, nem pontosan értem amúgy miért.😅 Szex után lezuhanyoztam, és nyilván alaposan megmosakodtam. Ezek alapján nagyon nagyon kis esélye lehet, hogy terhes vagyok, igaz? Ilyenkor a háziorvosomhoz menjek, vagy próbáljak meg magánba a nőgyógyászomhoz időpontot kérni? Vagy csak szimplán várjak és nyugodjak meg?😅 Szó szerint életemben először késik a menstruációm, nekem mindig is nagyon pontos volt. Nagyon köszönöm ha kedves tapasztaltabb nők segítetek.☺️ 21L

jún. 4. 23:32
1 2
 11/12 Horst ***** válasza:
77%
99,9999999999%, hogy nem vagy terhes. A spermiumok nem tudnak besétalni a hüvelyedbe. Nagy valószínűséggel a stressz miatt késik.
jún. 5. 09:11
 12/12 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek, azért veszek egy tesztet hogy biztos legyen.:)

Amúgy 21 évesen én is egyetemre járok, és nekem sem hiányzik most egy gyerek, de ha esetleg úgy alakul, én nem vetetném el.:)

jún. 5. 10:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!