Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lehetek terhes? Vagy ez mi lehet?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

XcuteX kérdése:

Lehetek terhes? Vagy ez mi lehet?

Figyelt kérdés
A párommal sosem védekezünk aktus közben, a kihúzom” módszer alkalmazzuk. Már két éve. De eddig még nem estem teherbe, viszont egy ideje már ilyen nyomó lüktető érzést érzek a hasam aljánál, közepénél, vajon ez mitől lehet? Ha lefekszem akármerre fordulok ilyen nyomó érzés, ha hason fekszem akkor viszont nagyon lüktető érzés eközben pedig ugyan ugy az a nyomó érzés van. Gondoltam rá hogy biztosan pisilnem kell de neem. Hiába mentem el mosdóba nem a vizelet miatt van. Esetleg tudja valaki, vagy volt már ilyen valakinek?

jún. 1. 20:40
 1/7 anonim ***** válasza:
86%

Mondjuk nem ártana, ha vennél egy tesztet, ha azt gyanítod, hogy terhes vagy, de szerintem magában a terhességnek a tünetei nem így kezdődnek.

Mondjuk nem értem, hogy tudtok ennyire felelőtlenül létezni. Nem egy állandó stressz forrás az, hogy bármiko teherbe eshetnél? De lehet velem van a gond, hogy én szét stresszelném az agyam, hogy vajon mikor lesz a kihúzós módszernek gyümölcse.

jún. 1. 20:44
 2/7 anonim ***** válasza:
87%
A terhességet baromi könnyen ellenőrizheted egy teszttel. Ha viszont nem az, akkor azonnal menj el egy orvoshoz, mert egy ilyen alhasi fura érzés bármilyen cifra dolognam is lehet a jele.
jún. 1. 20:55
 3/7 anonim ***** válasza:
67%
Terhességi teszt mondjuk pont nem biztos, hogy jelezni fog, ha még korai. Azt is kéne tudnod, mikor ovulálhattál. Arra is van teszt, meg naptáras módszer is
jún. 1. 21:17
 4/7 anonim ***** válasza:
65%
Vegyél terhességi tesztet:) de amúgy majd mindenki a kihúzom modeszert használja, ne aggódj, én is a csajommal már két éve és nincs semmi:)
jún. 1. 21:21
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez nem terhesség, inkább valami fertőzés gyulladás. Előfordulhat bárkivel. Menj dokihoz lehet antibiotikum is kell.
jún. 1. 21:23
 6/7 anonim ***** válasza:
0%

1es

Többéves kapcsolatban ha az a legnagyobb stresszforrás, hogy teherbe esel, azt kár ks folytatni.

jún. 2. 10:47
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem a hólyaghurutom kezdődött így.. Rá pár napra alig tudtam pisilni, de inger mindig volt.
jún. 2. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!