Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csak túlizgulom igaz? Lehetek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak túlizgulom igaz? Lehetek terhes?

Figyelt kérdés
Szóval két napja kellett volna megjönnie, elképesztően görcsölök, de csak barnás pecsételés van, semmi más… sosem volt még velem ilyen. A párommal gumival védekezünk, nem volt olyan eset mikor elszakadt volna, ellenőrizzük mindig. De kb 3 hete a hasamra és a szemérem dombomra élvezett. (Általában a melleim szokott, de most gyorsabban elsült:)) Letörölte rólam nedves törlőkendővel, de ugyan azzal a puncimat is áttörölte, nem pontosan értem amúgy miért.😅 Szex után lezuhanyoztam, és nyilván alaposan megmosakodtam. Ezek alapján nagyon nagyon kis esélye lehet, hogy terhes vagyok, igaz? Ilyenkor a háziorvosomhoz menjek, vagy próbáljak meg magánba a nőgyógyászomhoz időpontot kérni? Vagy csak szimplán várjak és nyugodjak meg?😅 Szó szerint életemben először késik a menstruációm, nekem mindig is nagyon pontos volt. Nagyon köszönöm ha kedves tapasztaltabb nők segítetek.☺️ 21L

jún. 4. 23:32
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
18%
Egy biztos, abortuszra ne menj! Felnőtt vagy, vállalda a felelősséget.
jún. 4. 23:36
 2/12 anonim ***** válasza:
74%

Szerintem szimplan varj, es nyugodj meg. Nekem sem szokott kesni a menstruaciom, de multkor 8 napot kesett, be voltam panikolva, mert meg pecsetlo sem volt, de szerencsere megjott vegul.

Ha nagyon aggodsz, es jobban megnyugodnal tole, akkor menj el nogyogyaszhoz (amugy is erdemes neha), de szerintem nem lesz baj akkor sem, ha nem mesz el.

20l

jún. 4. 23:37
 3/12 A kérdező kommentje:

#1 pont azért vagyok bepánikolva, mert sosem vetetném el, max eseményutáni, de még túl fiatal vagyok hozzá.

#2 köszi:) Majdnem pont egy hónapja voltam, úgyhogy amúgy nem esedékes, de akkor várok még pár napot, hátha minden rendben lesz.:)

jún. 4. 23:42
 4/12 anonim ***** válasza:
7%

nem vagy fiatal, nagyim 22 évesen szülte keresztanyámat

ha fiatal lennél, az mondjuk 13 éves kor

40 éves korodig vársz, akkor meg majd az lesz a baj, hogy jajj nem esek teherbe, jöjjön a lombik...

jún. 4. 23:43
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Tesztet csináltál? Nem ciki venni egyet, ha ez a baj. :) elmaradt mensi után egyértelműen tudja már mutatni.
jún. 4. 23:57
 6/12 A kérdező kommentje:

#5 még nem, korainak éreztem, még nem maradt ki, csak késik két napja.

#4 nem tudom mennyi idős vagy, de gondolom nagymamád minimum 60 éves már, tehát az eset amiről beszélünk a múlt században történt.:D Nézz utána, hogy általánosan kitolódott a gyermekvállalás életkora, például mert manapság már a nők nagy része is jár egyetemre. És nem rád hallgatva fogom eldönteni mikor vagyok túl fiatal, és mikor állok készen. Ha a kérdésemre segítően nem tudsz válaszolni, akkor inkább kérlek ne válaszolj, köszönöm.:)

jún. 5. 00:35
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha késik már mutatja! :) Szerintem próbáld meg és ne idegeskedj (ha nincs miért) a stressz is tudja tolni a ciklust. Próbáld meg.

Amúgy szerintem is mindenki maga dönti el mikor szeretne. Én 21 évesen még bőven egyetemre jártam, nekem se hiányzott volna.

jún. 5. 01:34
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Ezentul mondig ragaszkodj a lenyeleshez. Akkor biztosan nem lehetsz terhes.

Tesztet vegyel azert. Nagxon kis eselye van a terhessegnek.

jún. 5. 05:18
 9/12 anonim ***** válasza:
13%
Szerintem terhes vagy, leírásod alapján.
jún. 5. 06:29
 10/12 anonim ***** válasza:
69%
Mik ezek a kretén válaszok? Némelyik gonoszkodó, némelyik meg szimplán hülyeség. Ennyitől nem leszel terhes, és 2 napos késéssel amúgy sem rohangálunk dokihoz. Ha vki bizonytalan, és nem 100%-osan kizárt a terhesség, akkor tesztet lehet csinálni, de szerintem a te esetedben felesleges. A barna folyás amúgy már biztató, és szinte tuti, hogy meg fog jönni pár napon belül rendesen is.
jún. 5. 08:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!