Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex közben mennyire zavaró ha a nőnek nagy a pocakja? ( nem terhes hanem meghízott)
Nálunk a családban genetikailag nagy a has. Tesóm vékony, edz és mégis van pocak. Nyilvan nem hatalmas.
Én duci vagyok és kisebb a hasam, mint neki. Ha behúzom vagy lefekszem, akkor ki tudom tapintani a bordáimat...
Tehát tényleg eléggé alkatfüggő, amikor már a nőnek szinte sörhasa van, az fizikailag is zavaró lehet szerintem egyes pózoknál.
Nem vagyunk egyformák. Én a nőt nézem. Mert vékony lány is tud vonzó és izgató lenni, és egy erősen telt is.
Szánalmas az olyan ember aki örül ott és akkor hogy meg tud dugni egy lányt, s utána meg fikázza bárki előtt is. S most én kérek elnézést a súly felesleggel lévő lányoktól! De aki azt várja hogy amikor lenéz "röfögjön az nagyjából azt is érdemli amire vár.
Volt duci barátnőm. Én sem vagyok sportos alkatú pali, ráadásul a péniszem sem hosszú.
Szemből szeretkezve alig fértem hozzá, ha mozogtam rajta, mindig kicsúsztam. Hátulról odafértem, de olyankor meg úgy kitágult, hogy kongatni lehetett benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!