Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex közben mennyire zavaró ha a nőnek nagy a pocakja? ( nem terhes hanem meghízott)
Figyelt kérdés
Mióta ennyit híztam nem volt kapcsolatom, kicsit fèlek is bármilyen ismerkedésbe belemenni.máj. 23. 09:36
11/25 anonim válasza:
#12 duci nőként mondom, hogy akkor a csaj már nem a duci kategória, hanem nagyon el volt hízva, ha hozzá se fértél. Volt nagydarab barátom és simán idefért, pedig volt ám pocakja.
12/25 anonim válasza:
#13 így van. különbséget kell tenni a telt, duci nők között és az extrémen elhízottak között
13/25 anonim válasza:
Bocs, de nálam annyira zavaró, hogy kizáró ok!
14/25 anonim válasza:
Sajnos a pasik kevés kivétellel nem kedvelik a hájas lányokat. Egy kis pocak, főleg 40 felett elmegy, de a kifejezetten molett lányok nem kelendőek. A megoldás egyszerű: keress egy csajos edzést a közelben (alakformáló, hot iron, kettlebell stb.) és kezdj el edzeni ÉS diétázni. Neked sem egészséges, ha túlsúlyos vagy.
15/25 anonim válasza:
#14 még jó, hogy nekem nem is kell az összes pasi csak olyan, akivel megvan a kölcsönös szimpátia, kémia és akivel veszettül kívánjuk egymást.
Én így szuperül érzem magam, nem folyok el azért és nem is vagyok ellustulva, de jól érzem magam úgy a bőrömben, hogy van mit rajtam fogni.
16/25 anonim válasza:
Ha lehet vàlasztani akkor anőnek inkàbb a pöcse legyen nagy mint a pocakja.
17/25 anonim válasza:
#16 de szerencsére nem lehet, eléggé fájna neked azt hiszem idalent🤣
18/25 anonim válasza:
Elég zavaró, de nem csak a külső számít. Meg aztán a pasik jelentős része bárminek örülne, csak lyuk legyen rajta.
19/25 anonim válasza:
Én az ilyen nőktől csak annyit kérdeznék: nyilván zavar titeket a túlsúlyotok, már ebből a kérdésből is süt a szorongás, egészségügyi szempontból se jó, nem beszélve az önértékelésről önbizalomról. Miért nem fogytok le??? Egy normális étrenddel meg némi mozgással fél év alatt a legtöbben rendbe rakhatnák magukat, de inkább megy ez az álságos mindenki fogadja el a saját testét, nekem ilyen a genetikám és egyéb rossz dumák... Tegyetek már meg magatokért ennyit, ha nem is feltétlen az esztétika miatt az, de az egészségetek miatt.
20/25 anonim válasza:
#19 én 99 kilóról fogytam le 79 kilóra, van mit rajtam fogni és szuperül érzem magam, köszönöm😁😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!