Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 30 feletti nők teste már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30 feletti nők teste már nagyon más a huszonévesekéhez képest?

Figyelt kérdés

Még nem voltam közelebbi viszonyban 30 feletti nővel, de érdekelnek és kíváncsi vagyok, hogy másabb-e a testük, van-e már változás a fiatalabb lányokkal szemben. Főnököm lánya pl. 32 és az ő nyakán már nagyon picit látszik a kor.

22F

2024. jún. 3. 21:45
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Neked vmi komoly problémád van kérdező 😂😂 nem véletlen nem kellesz egy csajnak se 🤣
2024. jún. 4. 21:20
 22/26 anonim ***** válasza:

akinek ennyire sokkal idősebb csávója van annak apakomplexusa van. Ennyi a titok. Nyilván idősebb pasija lesz. Vannak ezek a tévhitek, hogy "az idősebb pasi sokkal érettebb" meg hasonló dolgok. De nem. Apakomplexus. Szóval ezen nincs mit menőzni. De akinek ennyi idősen ilyen fiatal csaja van, annál is van azért gond.

Az idősebb oldalról ez már erősen kompenzáció. Lehet vele menőzni, ahogy itt is tökéletesen lejön.

2024. jún. 4. 23:12
 23/26 anonim ***** válasza:

Kinek kell öreg nő, max neked azért is irtad ki 22 éves létedre 30 felettit keresel. Na akkor meg anyakomplexus, vagy mi? Nem tudsz egy korodbeli bomba csajt ossze szedni, de szerintem olyat se amelyik nem bomba, nálad 20 évvel idosebb meg nem egyet nem kettot még nálad fiatalabbat is? 😂😂 Azért ez elég szegyen ne haragudj 😅

Semmilyen apakomplexus nincs, volt amelyiknek Apját is ismertem, mert bemutatott otthon, azért mert te nem érted, nem kell másokról ítélkezni - látszik ennyi az értelmi szinted - beloled sose lesz rugalmasan gondolkodo értelmes ember. Jarhatsz akármilyen egyetemre, nem segít, korlátolt leszel ahogy eddig is. Sok sikert barátom, én élvezem az életet - nélküled 😄

2024. jún. 4. 23:53
 24/26 anonim ***** válasza:
Tudod ez úgy működik, h Aki megteheti és el tudja érni, annak fiatal csaja, jó stílusa, jó kocsija és jó cuccai vannak 40-50 évesen is 😉 Az a legnagyobb gáz amikor fiú létedre idősebb nőt keresel, sokat elárul... kivancsi leszek neked mi lesz 40 évesen, max majd rajzolsz magadnak egy nőt és örülsz ha képen látsz egyet, ha már most sem megy 👌😂 de szerintem meg se tudod dugni oket rendesen, esku kíváncsi lennék rád hogy nézel ki, van egy elképzelésem 😅
2024. jún. 5. 00:07
 25/26 anonim ***** válasza:
Más igen teljesen. 30 felett már látszik egy kicsit az öregedés. 40 felett a nőknel meg hirtelen.
2024. jún. 5. 00:16
 26/26 anonim ***** válasza:

23/25

Teljesen más kommentelő vagyok. Nem 22 vagyok. Az apakomplexus nem azt jelenti, hogy meghalt az apja vagy nem volt. Hanem, hogy olyan hiányokat szenvedett el a fejlődése során amik tudattalanul egy apát pótolnak. Ott ahol jóval idősebb a másik fél, szinte biztosan ez a jelenség van jelen. Persze ettől még lehet boldog párkapcsolat.

Az, hogy ez már a sokadik kommented, hogy milyen menő vagy és boldog és lenézel másokat..Pontosan az ellenkezőjét jelenti. Aki boldog annak nem kell ennyit reklámoznia magát. De további jó kompenzációt. : )

2024. jún. 5. 12:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!