Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Vonzó lehet egy helyes srác, akinek viszont hiányzik elől két foga?
Figyelt kérdés
Vagy ez kizáró ok lányok? Tegyük fel, hogy akarná, de nincs pénze megcsináltatni.jún. 3. 18:52
A kérdező szavazást indított:
Lehet vonzó, nem kizáró ok.
Nem lehet vonzó, kizáró ok.
14 szavazat
2/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod :)
jún. 3. 18:59
3/10 anonim válasza:
Nagyon zavaró. Te összeállnál egy fogatlan nővel? 🤨
5/10 anonim válasza:
Szerintem zavarja a nőket, főleg jogy manapság azérz már könnyen megcsinálható
7/10 A kérdező kommentje:
Én mosok fogat, de van amelyik már nem volt jó, és húzták. Engem nem zavarna, ha egy nő nem tökéletes. Sajnálom, hogy ezt egyedül én gondolom így. De ebben az anyagias világban ez sem lep meg.
jún. 3. 21:03
8/10 anonim válasza:
Miért kellett húzni? Ha csak simán elhalt és nem gyulladt és lyukas az még 10 évig is jó kb. Gyökérkezeléssel is igazából elhal a fog csak kitisztítják meg műanyaggal kitömik...
9/10 anonim válasza:
Ha érted verekedve verték ki neki akkor így járt, egyedül fog meghalni.
10/10 A kérdező kommentje:
Hát, ez ilyen, nincs szerelem fog nélkül :-)
jún. 3. 21:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!